недеља, 2. март 2014.

Браги Сам

Браги Сам


Варг Викернес

Судећи по неким мејловима и коментарима које добијам због овог блога, неколицини појединаца је промакла чињеница да знам савршено добро да не морате да будете Јевреј, јеврејски слуга или онај коме су Јевреји испрали мозак, да би били лоша особа и радили ужасне и глупе ствари. Нити морате да будете мешанац или интернационалиста или нешто слично. Добро познати (вулгарни) анти-расистички слоган: “Говнар је говнар, без обзира на његову боју”, је наравно тачан. И Данас имамо, као и што смо одувек имали, ништавне, глупе, издајничке, кукавичке, егоистичне, игнорантне, детињасте, себичне и сличне појединце у нашој Европској врсти; имали смо их и пре христијанизације.
Јевреји су користили ове појединце да би покрстили Европу, практично нису Јевреји ти који су натерали Европу у хришћанство, већ европски говнари, који су ово радили у име Јевреја. Прихватали су мито, жудели су за личном моћи, издавали су и убијали оно што је њихово сопствено итд. Били су лоши Европљани. Били су лоши Пагани. Били су европски олош.

Ситуација је данас иста: нису само Јеверји они који нам намећу интернационализам и уништавање Европе. Многи од нас нису ништа бољи, не само због тога што су им мозгови испрани од стране Јевреја или због тога што примају јеврејске плате. Неки од нас то раде само због тога што су тотални олош, који мисли да ће приграбити личну користи из свега тога. Да, Јевреји се служе њима, али они само искоришћавају нешто што је и пре било ту.
И Европљани силују европске жене. И Европљани продају дрогу европској деци. И Европљани пљују по европској култури. И Европљани су педофили. И тако даље. И ми имамо потпуно и апсолутно ништаван олош у нашој врсти, који не чине само вештачки Јевреји или слични. Постоје и европски пагани који су заправо ништаван олош.

Разлог зашто се углавном фокусирам на Јевреје и њихове слуге је тај што они, не само да искоришћавају европски олош и служе се њима, већ и путем контроле медија, образовног система и индустрије забаве, негују све ствари које претварају, иначе добре, Европљане у лоше. Како год, уместо да се фокусирам само на Јевреје и њихове заступничке армије подљуди, покушаћу и да скренем пажњу и на лоше Европљане, ако ни због чега другог, онда због тога да буду свесни чињенице да знамо за њихово постојање. Ако ово схвате, веће су шансе да стварно послушају оно што имамо да кажемо. 

Браги (Балдер) и његова жена Идун (позната и као Нана):

http://thuleanperspective.files.wordpress.com/2013/03/bragi_741935358.jpg?w=558

Европа (у биолошком смислу, као врста) је данас у ужасном стању, углавном због тога што је скоро 2000 година у додиру са канцером човечанства, Јеврејима. То је разлог што имам тако мало вере у европске масе и масовне покрете. Данас је, у поређењу са прошлошћу, већи проценат наше врсте покварен до сржи. Временом ситуација постаје само гора – због овог канцера од кога патимо. Због тога нам треба елитистички покрет, покрет Одалиста, који толерише и прихвата само потпуно добре Европљане; искрене, вредне, срдачне, часне, праведне, интелигентне, несебичне и саосећајне Европљане, који исто тако могу да буду немилосрдни, лукави и оштри према нашим непријатељима – јаки, немилостиви и истрајни. Решење се неће наћи у масама, већ у елити! Масе само могу да се надају да ћемо и за њих обезбедити лек, а ми можемо да се надамо да ће многи од њих бар мало отворити очи и изабрати да подрже нас, уместо тога да слепо хитају у своју пропаст. Ако не отворе очи и то је савршено у реду; биће нам боље без оних који су изабрали ту стазу. Браги (“главни”, “најбољи”) сам може да спаси Европу! Само они који га успешно негују у свом уму и духу, биће способни да излече Европу! HailaR Bragan! HailaR WôðanaR!

Скандинавски Браги, у Грчкој познат као Асклепије и Аполон, у Риму као Ескулап и Аполон, у Галији као Беленус, у Скитији као Јарило и Белбог:



403px-Idunn_and_Bragi_by_Blommer

Превео са енглеског Александар Маслар



http://thecallofthule.wordpress.com/2014/02/25/%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B8-%D1%81%D0%B0%D0%BC/

Нема коментара:

Постави коментар