недеља, 2. март 2014.

Фокус

Фокус

Варг Викернес

Изворни текст

О оном ка чему треба да усресредимо сву нашу пажњу и енергију.
Свим младим мушкарцима и женама негде тамо: буните се против геноцидне индоктринације, којој су нас изложиле генерације наших родитеља и њихових господара. Мислите својом главом и слушајте гласове својих предака.
Ту су, у вашој (још увек) незапрљаној крви. HailaR WôðanaR! 




Транскрипт:

Иако видимо да неколико светала сија у големој тами, већина старијих европских људи и оних средњих година, нису ништа друго до та тама. Они су дозволили да се њихово светло угаси и тиме су заувек изгубљени за Европу. Превише и предуго су каљали своје умове и тела, лажима и другом прљавштином. Са ентузијазмом су се борили против свега што је њихово сопствено, наставиће то да раде до свог краја: евентуално ће умрети, мислећи да су радили праву ствар.

Срећом, никаква количина затупелог, нечасног, срамног понашања, не може да уништи нечији ДНК, тако да упркос свом пореклу, млади мушкарци и жене Европе су дошли на овај свет неупрљани, светли и сјајни, као звезде на ноћном небу. Они морају да живе у мору прљавштине и таме и преживе на трулим костима, које су им оставили њихови родитељи, али већина њих успева да држи своје главе изнад таме. Остају нормални, упркос свим шансама. Они остају добри и часни, упркос свим шансама.
Временом ће се и они удавити у тами и претворити у егоистичну, немилосрдну, самопрезирну, човекомрзачку, лажљиву, изопачену, издајничку људску прљавштину. Постаће баш као њихови родитељи.

Када покушавамо да спасимо олупину, да спасимо оно последње што је добро у нашемо свету од уништења од стране генерације наших родитеља и њихових господара, требамо да се усресредимо на помоћ и просветљење младих. За њих још увек постоји нада. Још увек постоји разум у њиховим главама, отвори у које разум може да продре. Они су још увек људска бића вредна живљења. Још увек су вредни спасења, када дела наших родитељских генерација коначно баце све што је остало од нашег света у понор.

Ми нисмо остали да бисмо спасили Европу, већ да спасимо олупину која ће остати после апсолутне и тоталне издаје генерације наших родитеља.
Геноцид представља свако од следећих дела, почињених са намером да униште, у целости или делимично, националну, етничку, расну или религиозну групу. 
Посебно обратите пажњу на (в) и (г):

(а) Убијање припадника групе;
(б) Изазивање озбиљних менталних или физичких повреда припадницима групе;
(в) Намеран утицај на животне услове групе, са намером да се постигне њено физичко уништење, у целости или делимично;
(г) Примена мера за спречавање рађања унутар групе;
(д) Прислино премештање деце у другу групу.
- Конвенција о спречавању и кажњавању злочина геноцида, одељак 2.
Генерације наших родитеља и њихови
господари су криви за геноцид -
против европских народа.
И ти ћеш бити крив због истог
осим ако се не побуниш против онога
шта се дешава…
…и радиш напорно и несебично
на окончавању
европског геноцида.
Сви облици интернационализма (укључујући и хришћанство),
феминизма, либерализма и такозваниг “анти-расизма” (тј.
расизма против Европљана) су геноцид.
Европа је паганска.
У крви и духу.

Превео са енглеског Александар Маслар


 http://thecallofthule.wordpress.com/2014/02/20/%D1%84%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%81/

Нема коментара:

Постави коментар