недеља, 2. март 2014.

Хашашини

Хашашини



Варг Викернес

Као што сви знате, далеко сам од савршеног, али учим успут. После јучерашњег поста, мислим да је дошло време да почнемо да правимо већу разлику између лоших муслимана (тј. оних који живе у Европи) и добрих муслимана (тј. оних који живе у арапским земљама). Због чега тако мислим?

Муслимани који живе у муслиманским земљама, морају да раде да би зарадили за живот. Тамо нема живота забадава, нема паразитског понашања. Када медији које поседују Јевреји, представе муслиманима Европу као место где не треба да радите за живот, шта мислите, ко ће да крене у Европу? Да; они који су лењи. Талог. Олош. Другим речима, не можемо да посматрамо муслимане у Европи, као представнике муслимана уопштено. Муслимани који остају у муслиманским земљама су много бољи.
Из дугорочне стратешке перспективе, мислим да ћемо имати доста користи, ако ово свакоме разјаснимо: знамо да нису сви муслимани олош, да су они који живе у муслиманским земљама добри! Њих је најчешће срамота припадника њихове религије који су се преселили у Европу, наравно са пуним правом. Сигуран сам да би они, исто као и ми, више од свега желели да построје ове криминалце уза зид. Силовање, растурање дроге, коришћење дроге и напади третирају се као злочин и у муслиманским земљама.

Осим тога, многи муслимани су овде у Европи, јер су побегли од борбе. Зашто би мушкарци побегли од борбе? Зар то није оно што уобичајено зовемо “издајом”? Да ли бисмо ми побегли из својих земаља да су нападнуте? Мислим да би већина од нас (тј. они који су у нашем “екстремистичком” покрету) нагрнули у област конфликта, да помогнемо онима који су под нападом – као што су добри Норвежни и Швеђани урадили, када је Стаљин започео напад на Финску 1939. Чечени се хвале како су народ великих ратника, а у исто време масовно виђамо одрасле чеченске мушкарце у нашим земљама, живе од нерада, дилују дрогу и силују европске жене, уместо да се боре за своју отаџбину.

Разликовање “добрих” од “лоших” муслимана је веома паметно, јер ако ширимо идеју да су муслимани у Европи безвредни олоши да су чак и издајници сопствених земаља, не само ће се муслимани у муслиманским земљама сложити са нама, већ ће и направити већи притисак на своје земљке да пре свега и не одлазе. Израел жели сву земљу између Медитерана и Еуфрата, или чак и Тигра, од Турске до Црвеног мора, урадиће било шта и све што је у њиховој моћи да дођу до ње.

Међу муслиманима који су дошли у Европу су и терористи, које је обучавао Мосад. Они врбују муслимане који живе у Европи, из муслиманског шљама који живи овде и тако стварају терористичке јединице, које раде све што могу да шире страх од муслимана по Европи – да би изопачили нашу представу о муслиманима.  Да би обезбедили то да се боримо за Израел када рат почне. (Запамтите да муслимански терористи које је Мосад обучавао, делују и у муслиманским земљама, из истог разлога.)
Ислам је аврамистичка религија, она је интернационална (али пре свега арапско-империјалистички оријентисана) и агресивна, али су одустали од нас. Знају да не могу да победе Европу и добри муслимани то и прихватају.

NB! Владари Сауди Арабије су у ствари Јевреји, муслимански Јевреји, а њихово ширење ислама по Европи је део јеврејског плана да нас окрену против муслимана.

Ми смо Европљани, пагани у срцу и крви, уму и духу и ми немамо империјалистичких амбиција, тако да не представљамо претњу добрим муслиманима, као што и они нису претња нама. Са друге стране, лоши муслимани су претња свима нама; како Европи, тако и муслиманском свету. Када бисмо могли да објаснимо ово и Европи и муслиманском свету, имали бисмо сви велику корист од тога. Можемо да се рукујемо са “Саладином” и поштујемо њега и његово право да влада како му је драго његовим делом света, али исто тако морамо да на потпуно други начин третирамо прљаве муслиманске хашашине који живе у Европи. Вероватно и “Саладин” жели исто; да би обновио част ислама. HailaR WôðanaR!

Превео са енглеског Александар Маслар



http://thecallofthule.wordpress.com/2

Нема коментара:

Постави коментар