среда, 5. март 2014.

Потлачене Жене

Потлачене Жене
Варг Викернес

Неки тврде да је жене лакше преварити него мушкарце. Жао ми је што морам ово да кажем, али мислим да су у праву и да је ово разлог због кога су жене више потлачене данас него икада пре. Ово је и разлог због кога 9 од 10 “десничарских екстремиста” чине мушкарци. Само 1 од 10 оваквих појединаца, су жене. Или бар такав утисак добијамо из нашег сопственог покрета. Због чега је то тако, када су жене те које имају највише тога да изгубе? Оне пате више због “мулти-културалистичког” феминистичког јеврејског јарма, него мушкарци. Због чега марширају раме уз раме са онима који су уништили њихове породице, њихове животне прилике, њихове наде и снове, чак и њих саме?

Наравно, непријатељ је успео да уочи наше слабост и да их масовно користи против нас, задњих неколико векова. Уништење Европе се спроводи кроз уништење наших жена . Оне су – желели ми то да признамо или не – подложније да буду преварене него мушкараци и веома лако могу да се манипулишу ласкањем. Јевреји говоре нашим женама да заслужују боље, да и оне моги да обављају мушке послове, да не треба да траће своје животе одгајањем деце, да имају право на каријеру и праву моћ у друштву и тако даље. Жене се слажу са тим, због тога што су поласкане; у ствари им говоре лажи!

Данас се традиционална улога жене гази, пљује и исмева, од стране (како правих, тако и вештачких) Јевреја, до толиког степена да је тешко да нека европска жена има (бар отворено) високо мишљење о тој улози. Скоро је на истом нивоу као ропство. “Те јадне жене су биле праве робиње својим мушкарцима.” Резултат овога је наравно тај, да европске жене гуше сопствени матерински нагон, ретко да уопште и желе децу. Ако их и имају, обично имају једно или двоје, јер не желе да њихове “толико важне” каријере (као фризерка, сектретарица, касирка или тако нешто) пате због деце. Мада, најчешће и не могу да приуште да имају више од једног или два детета, због друштва које су жене саме себи створиле, пригрливши феминизам. Замениле су своју добру, корисну и традиционалну улогу жене, правим ропством – толико окрутним, да им чак и не дозвољава да имају децу! У прошлости се чак ни робови нису тако лоше третирали!

Тако да су данас већина жена робиње јеврејских банкара, не рађају децу, не одгајају своју децу, чак нису ни толико слободне да имају онолико деце колико би хтеле – ако могу да приуште чак и једно. То је један од плодова феминизма.
Наравно, жене су ласкањем намамљене да уђу и у политику, где лако бивају изманипулисане од стране непријатеља Европе. Њихово учешће у политици убрзава уништење Европе, углавном због неспособности да пусте да разум управља њиховим животима. Да, женама у много већем степену него што је случај код мушкараца, управљају њихове емоције. Понављам, ово је истина, желели ми да буде тако или не, из разлога што је њихова природна улога да се брину и штите слатку, младу, невину и рањиву децу. На пример, скоро само жене погађа када виде неко изгладнело црно дете на пропагандном постеру. Мушкарце баш брига. Ако обраћају пажњу, то је само због тога што су толико исфеминизирани од стране болесног друштва у којем су одрасли, да су се скоро и сами претворили у жене. Ово значи да су наши непријатељи, уласком жена у политику, добили прилику да постигну то да европске земље прихватају масовну имиграцију “јадних”, “напаћени” и “изгладнелих” Африканаца и Азијаца. “Морамо да помогнемо овим јадним људима!” Њихов матерински инстинкт је искоришћен од стране наших непријатеља да олакша уништење Европе.

Понављам, углавном су жене те које пате због овога. Како изгледају жене? Модна индустрија, којом доминирају Јевреји, пропагира идеал лепоте који не само да је црначки и ружан, већ прави наше жене неплодним! Чак иако то желе, ови мршави модели не могу да имају децу; оне су неплодне! Поново, ово служи јеврејском циљу; и помаже уништењу Европе! Наравно, то је на првом месту и разлог због кога промовишу овакав идеал “лепоте”. Наше жене падају на ово, јер су поласкане: “о, како си лепа са тим мршавим ногама и том кратком косом”. Не, нису; изгледају као мешавина исфеминизираног мушкараца и D&D костура. Ако жене желе да изгледају најбоље што могу, прво би требале да пусте дугу косу, затим да дају све од себе да изгледају здраво. Сваки мушкарац на овој планети, више воли жене са дугом косом од оних са кратком! Једноставно је тако. Што дужа коса, то боље. Шта мислите, због чега је незаконито да жене показују дугу косу у неким неевропским друштвима? Због тога што сувише привлачи мушке полу-људске животиње, које у том случају не могу да се контролишу!

Коначно, размотрићу питање образовања и тога како су жене преварене да троше толико времена на учење факултета. Не само да ће их ово претворити у дужничке робове, из разлога што је студирање скупо, већ је главна сврха да се упрљају умови ових жена и на тај начин се обезбеди то да се не удају и немају децу, пре него што буде “надајмо се” – прекасно за то (у том “идеалном” случају усвајају неко полу-мајмунче). Ово је место где се коначно ласкање (тј. манипулација) женама одиграва; факултети бљују најразличитије врсте феминистичке пропаганде. Она се преплиће са свим што се тамо налази! Свеприсутна је где год да окренете главу, у сваком виду, у свакој сенци и свакој пукотини зидова ових синагога; феминизам прожима систем образовања! Све се врти око тога, како су жене злокобно угњетаване од стране злих мушкараца, колико су заправо добри (јеврејски) феминисти, како жене “позитивно” доприносе друштву (уништавајући га у корист Јевреја) итд.

Мислим да сам управо дао одгвор на следеће питање: због чега жене нису више укључене у такозвани “десничарски екстремизам”? Оне су у главном фокусу јеврејске пропаганде, такорећи, оне су у овом погледу наша слаба тачка.
Европска деца су оно најважније што имамо за обезбеђивање опстанка и напредне будућности Европе, али како да правимо децу без традиционалних европских жена? Због тога треба стално да хвалимо традиционалне жене, њихове квалитете, напоре и улогу. Треба да изражавамо дивљење према њима, кад год их видимо или чујемо нешто о њима! Треба да им дамо до знања да смо свесни колико су важне за Европу, за друштво, ништа мање за њихову сопствену децу. Треба да уздижемо улогу традиционалне жене, као идеал виши од свих других улога. Жене треба да знају колико се дивимо женственој, здравој, дугокосој, пристојно обученој, моралној жени! А дивимо се! Ово није пуко ласкање; стварно се дивимо! За разлику од Јевреја, ми мислимо оно што говоримо, наш мотив када говоримо оно што мислимо није уништење већ очување Европе. HailaR WôðnaR! HailaR Fraujon!

PS. Ако икада шаљете слике жена на овај блог, побрините се да то увек буду слике традиционалних и пристојно обучених жена! Ако је то случај, молим вас шаљите слике, нека наше жене знају да их сматрамо најпривлачнијим! Без силикона, без офарбане косе или нечег сличног. Само природне европске жене!

Превео са енглеског Александар Маслар

http://thecallofthule.wordpress.com/

Нема коментара:

Постави коментар