недеља, 2. март 2014.

Нереди у Украјини и Бели Људи Марширају

Нереди у Украјини и Бели Људи Марширају


Варг Викернес

Изворни текст

Авај! Још један народ је оборен на колена интригама јудео-хришћанских циониста и пада у хаос. Будућност Украјине је сада 100% сигурна: вечно ропство ционистичким банкарима.

Чувајте се! Планирају исто и за остатак Европе.

У Украјини су изазвали ову ситуацију користећи ЕУ и НАТО. За “Западну” Европу користиће друга средства, друге изговоре, али ће исход да буде исти; и наше нације ће да буду послате у хаос – осим уколико не буду заустављени пре тога.

http://www.youtube.com/watch?v=gIMdds3I1GE


PS. Народ Украјине треба да обрати пажњу на то шта се дешава са златним резервама Украјине, док су све камере упрте у ове “протестанте”…

Зашто желе да пошаљу наше народе у грађански рат и хаос? То им треба да би укуцали последњи ексер у наше мртвачке ковчеге и сахранили нашу слободу заувек, да би свуда увели војну диктатуру и тиме добили ефективну диктаторску моћ, којом би обезбедили то да нам сломе кичму, да никад више не можемо да устанемо као слободни људи. Тада ће моћи да преплаве наше земље имигрантима, у количинама које чак и урбана Француска у Велика Британије још увек нису виделе (користећи средства као што је ово), за неколико генерација наши европски народи биће изгубљени заувек. Наравно, све наше злато завршиће у њиховим џеповима. И они ће поново да напишу историју и обришу све што су урадили, из сећања људи. Баш као што јудео-хришћани у Библији и кажу да ће да ураде:

Поновљени закон 12:3 Порушите њихове жртвенике, поразбијајте њихове стубове, спалите им ашере; смрвите кипове њихових богова, затрите им имена са оних места.

Такође, у овом контексту је интересантно и следеће:

Излазак 34:13 Него жртвенике њихове порушите, камене споменике њихове поразбијајте и лугове идола њихових сасеците.

Поновљени закон 7:5 Него им ово учините: олтаре њихове раскопајте и ликове њихове поломите, лугове њихове исеците и резане богове њихове огњем спалите.
Поновљени закон 7:6 Јер си ти народ свет Господу Богу свом, тебе је изабрао Господ Бог твој да му будеш народ особит мимо свих народа на земљи.
Поновљени закон 14:2 Ти си народ посвећен Јахви, Богу своме; Јахве је одабрао тебе између свих народа на земљи да будеш његов народ, његова предрага својина.
Као што знамо, радили су ово цивилизацијама и раније, због тога не знамо ништа њима. Исто тако, знамо да су дали све од себе да избришу сећање на паганску Европу и због тога већина људи данас има само бледо сећање на нашу паганску прошлост. Због тога што им било дозвољено да знају само лажи, они се стиде својих предака. Права паганска Европа је већ избрисана из сећања људи, то ће се ускоро десити и са народима Европе, осим ако их зауставимо.

HailaR WôðanaR!

PS. Петнаестог марта се одржава Марш Белих Људи, у САД. Они који су у могућности, би требало да учествују. За више о томе, погледајте овде.

Photo-0131
Превео са енглеског Александар Маслар


http://thecallofthule.wordpress.com/

Нема коментара:

Постави коментар