понедељак, 8. јул 2013.

О Истраживачима, Пионирима и Авантуристима

О Истраживачима, Пионирима и Авантуристима

21/02/2013

Варг Викернес


Често чујемо како су у прошлости, Европљани били велики истраживачи; они су открили различите пролазе, ртове, нове трговачке путеве, нове земље, нове типове трговачке робе и друге људе и културе.

Ако погледамо списак истраживача, приметићемо да нису само Европљани  били истраживачи, то су били и многи други – углавном Кинези и Семити. Ако изузмемо пар паганских Грка и скандинавске «Викинге», сви европски истраживачи су били хришћани.
Нисам сигуран за мотивацију грчких истраживача, верујем да је било нешто у вези са трговином. У случају скандинавски истраживача из доба Викинга они су скоро искључиво, ако не и искључиво, истраживали због тога што су били протеривани од тамо где су изворно живели, Историја нам говори веома мало, можда ни мало, о свему овоме, али од 5. века н.е., на касније, Скандинавија је искусила жестоку мисионарску активност и католика и келтских-хришћана (богумила/катара). У почетку, ово је толерисано у Скандинавији јер се још није схватило колика је стварно ово  претња њима и њиховој култури, али у 7. и 8. веку, посебно од 772 н.е., када је хришћански краљ Француске, Карло Велики, оскрнавио света, паганска места племена јужне Скандинавије (познатија као Саксонци), Скандинавци су почели да се буде и да схватају какву претњу хришћански мисионари представљају за њих. Данци су чак изградили дугачак зид, Danevirke, који се простире од Атлантика то Балтичког мора, да би држали хришћане изван.

Викиншко доба је почело тек 6. јуна или (према неким изворима) 8. јуна 793 године н.е., када је манастир на острву Lindisfare, који је био центар за покрштавање Норвешке, нападнут од стране норвешких Викинга; калуђери су завршили или убијени или заробљени а манастир је опљачкан. Од тада па све до 1066 године н.е., Скандинавци су пљачкали и пустошили хришћанске насеобине широм Европе, заправо најучесталије у Француској (пошто је Француска Карла Великог, после 772. године виђена као главни проблем).

Званична историја нам ништа не говори о немирима чак и грађанским ратовима који су се највероватније десили у Скандинавији у периоду пре овога. Једини докази да су се немири и грађански ратови догодили су рушевине запаљених манастира и цркава које датирају пре Викиншког доба, тако да су се вероватно и догодили. После неког времена, немири и грађански ратови дегенрисали су се у нама познато Викиншко доба, када Скандинавци нису само пренели нападе на хришћанске насеобине на друга места ван Скандинавије, они су напуштали Скандинавију и одлазили да живе на друга места. Међутим, они то нису радили зато што су имали баш јаку жељу за истраживањем света, за откривањем нових места и трговином са другим народима. Као што видимо, они нису били истраживачи; они су били избеглице, отеране од стране других. Били су уморни од векова немира, ратова и конфликата – изазваних покрштавањем Европе.

                                                                      ***

То што су Јевреји контролисали цркву у Европи у средњем веку, уопште не би требало да представља изненађење. Као што је сугерирано овде, они су чинили главна тела саме цркве; нису само контролисали цркву, великим делом они јесу били црква. Калуђери, свештеници, бискупи чак и неколико папа, су били веома често етнички Јевреји.

Током средњег века, Европа је до тог степена била претворена у јеврејски континент да је била на ивици самоуништења. Изузимајући неколико катедрала, у периоду од кристијанизације до ренесансе, ништа лепо није саграђено у Европи; скоро без уметности, филозофије, музике или било чега другога. На сву срећу Европа се побунила, прво поновним увођењем паганских вредности и идеја, од ренесансе па на овамо, а затим побуном против ултра-јеврејске и јеврејски вођене католичке цркве: тешко ћете наћи Европљанина у средњевековној истроији који је био више анти-јеврејски од Лутера. Дакле протестантизам, иаоко сам по себи ужасно безвредан, представљао је револт против Јевреја и њиховог утицаја на католицизам. Додатно, у осталом делу католичког света, анти-јеврејска осећања  узела су форму избацивања; Шпанија, Португал, Чешка, Немачке државе, Ђенова, Пољска, Аустрија, Холандија и још многе државе: све оне су избацивале Јевреје напоље! Чак је и папска држава избацивала Јевреје!

Исто тако као што су скандинавски „истраживачи“ били присиљени да напуштају Скандинавију током Викиншког доба, и Јевреји су били избацивани током 15. и 16. века. Када се ово догодило одједном су се драматично повећала „истраживања“. Вероватно, најпознатији од ових „Европских“ истраживача, Кристофер Колумбо, прошао је кроз много тога не били сакрио своје порекло, и „случајно“ напустио Шпанију баш на дан који је означен као последња шанса да Јевреји оду живи из Европе. Исто тако знамо да су истраживања имала за циљ откривање нових пречица за трговачке бродове, нове трговачке руте, нове земље да би се са њима трговало, нове врсте робе и друге људе које би могли експлоисати и покрштавати. – тј. не-јеврејске културе које треба уништити и заменити са јудео-хришћанством. Све се вртело око похлепе и уништвања свих не-јеврејских култура, религија и људи. Извините, али ово мени звучи као прилично јеврејски подухват.

Ипак, нису сви истраживачи који су испловљавали из Европсих лука били Јевреји. Далеко од тога. Многи од њих су били покрштени Мавари (у историји дефинисани као „португалски“ и „шпански“ истраживачи), али и многи су били етнички Европљани, и у сваком случају, многе експедиције су биле спонзорисане од стране европских краљева или краљица исто тако. Ипак ово не чини ове подухвате ништа мање јеврејским…

                                                                     ***

Пре него што наставим, на тренутк ћу да пребацим вашу пажњу на питање тога како су Јевреји регрутовали друге, у редове свог злобничког култа. Исто као и модерне криминалне банде, захтевали су од неког, да би постао „члан“, да начини тежак злочин; у њиховом случају то је било убисто недужног детета. Разлог за ово је тај што су захтевали потпуну оданост као и да спрече постојање било ког начина да се било ко врати и постане „нормалан“. Ако сте каменовали до смрти недужно дете, и Јевреји кажу то другима, бићете кажњени за злочин – ако будете имали среће, погубљени. Морате значи, да останете лојални Јеврејима. Морате да останете у њиховим редовима. Немате избора. Једном када постанете део „изабраног народа“ нема назад!

Оно о чему су многи заборавили да говоре је то, да Јевреји никада у ствари и нису престајали да регрутују чланове у своје редове. Када не-Јеврејин уради оно што је нопходно да би био прихваћен као један од њих, жени се јеврејском женком, и надаље њихова деца ће се сматрати стопроцентним Јеврејима. Ово је разлог њихове изузетно високе расне помешаности. Људи свих раса и врста се усисавају у овај Јеврејски култ.
Јеврејски менталитет да пригрле и прихвате криминалце, потпуно доминира њима, нпр. када је Џими Савил масовно силовао енглеске девојчице, он је постао један од њих. Када су крсташи масовно убијали недужне муслиманске жене и децу, прихватани су као Јевреји. Када је Андреас Брејвик убио тинејџерке, постао је један од њих. Када капиталисти експлоатишу, индиректно убијају и изаивају велику патњу код невиних, они бивају прихваћени као Јевреји. Кад год је Европљанин  довољно труо, неморалан, окрутан и под-човек, он постаје један од њих.

Џими Савил; тип човека кога је Британска краљевска фамилија прогласила за витеза а пригрлио Израел.

Sir Jimmy Savile

После стотина година хришћанства, јеврејског испирања мозгова и утицаја, многи Европљани постали су ефективно ништа бољи од Јевреја. Они су постали вештачки Јевреји. Постали су похлепни, убице невиних које обожавају злато – и ово може да објасни зашто је толико Европљана могло да учествује у експлоатацији, деструкцији, колонизацији, покрштавању и силовању остатка света. Они су престајали да буду Европљани; постајали су као Јевреји.
Данас наравно видимо исто; Јевреји се и даље узимају за не-Јевреје, али само ако су довољно трули, само ако живе по јеврејским стандардима. Више не треба – бар се надам – да неко убије недужно дете да би био примљен, али мора да ради друге ствари достојне презира и почини стравичне злочине против своје расе, као што рецимо политичари раде. Као што многи глумци и глумице раде. Као што многи наставници и предавачи раде. Као што многи бизнисмени раде. Као што многи уметници раде. Зашто? Све због хришћанства, феминизма, нихилизма, масонерије, капитализма, психологије, социјализнма, интернационализма и још дуге листе менталних-оружја, створених од стране Јевреја за уништавање Европе.

                                                                      ***

Жао ми је, али Европљани нису природно рођени за истраживање. Ми немамо никакве потребе да освајамо друге континенте, није нам у природи да радимо то. Ми смо добри и морални људи, са јаким коренима у Европи. Да, није случајност да су бивше европске колоније чију популацију чине Европљани, нпр. САД, Јужна Африка или Аустралија, инфициране Јеврејима. Исто тако није случајност да су староседеоци ових области веома пропатили у рукама ових Јевреја и њиховим полу-јеврејских Европских помоћника.

На срећу, Европљани чији преци нису женили Јевреје или индивидуе других раса, још увек имају нетакнуту крв, тако да могу да избегну то да и сами постану Јевреји, нажалост они само понекад то и ураде, због јаког јеврејског утицаја у њиховим друштвима; десетине хиљада, углавном Американаца (и Европљана, посебно Британаца), још увек почињавају масовне злочине, широм света, и због тога бивају пригрљени и прихваћени од стране њихових јеврејски господара. Ако већ нису Јевреји, постају и сами „добри“ Јевреји – у САД су чак и нагређивани за ову лојалност криминалној сврси Јевреја, тако што им је дозвољено да ожене Јеврејке, и овим постану један од њих, и наравно бивају обрезани као што и сви Јевреји раде.
Да, бивше колоније су чак и више јеврејске и труле од многих хришћанских европских земања, чак су и више зионистичке од просечних Јевреја. Хвала боговима да су наши преци избацили већину Јевреја из Европе и изазвали талас „истраживања“ и колонизације. Да нису, Европа би била јеврејизована чак и више него што већ јесте. У поређењу са нпр. САД (где 95% верује у Бога) Европа је прилично Европска, још увек…

Жалим староседеоце Америка, Јужне Африке и Океаније, али…нема баш ништа што ја данас за њих могу да урадим, осим да охрабрим Европљане да се врате кући, где припадају – у Европу. На првом месту, ви немате шта да тражите тамо. Само се побрините, да пре него што дођете, оставите ту јеврејштину којом је већина вас заражена, за собом. Ако то не урадите можете се исто тако вратити у оно што је постало ваша нова отаџбина; Израел! Ми не желимо ни Јевреје ни вештачке Јевреје (нпр. хришћане) у Европи. Европа је само за Европњане. HailaR WôðanaR!




Превео Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар