субота, 20. јул 2013.

Лажна Истина: Неосновано хапшење Варга Викернеса

Лажна Истина: Неосновано хапшење Варга Викернеса


Поштовани читаоци,
Као што већина вас већ зна, 16. јула Варг Викернес је ухапшен. Разлог за то је припремање наводног терористичког напада. Власти у Француској су засновали истаргу на чињеници да је Варг Викернес био један од 530 људи којима је Андреас Брејвик послао свој манифест пре напада. Полиција је одлучила да претресе Варгову кућу, где иначе живи са троје мале деце и женом, у нади да ће наћи експлозив. У новинским чланцима који су известили о овом догаћају Варг се карактерише као Брејвиков сарадник (?). Наравно, написана је још гомила глупости:



Подсетимо се шта је Варг Викернес у пар прилика говорио о Андреасу Брејвику:
„Андерс Брејвик, масонски циониста и убица десетине норвешких тинејџерки на острву Утоја, написао је писмо од 27 страница норвешком Министарству правде, жалећи се на однос према њему у норвешком затвору. Он их оптужује да они намерно покушавају да га натерају да почини самоубиство.
Брејвику могу само да поручим да се надам да ће се убити. Убио си више Норвежана него што је целокупно муслиманско становништво то урадило у Норвешкој последњих 40 година, а кажеш да си норвешки националиста и патриота у борби (заједно са својим јеврејским господарима) против ислама. Како ћеш нас заштитити од својих злочина? Жао ми је али си направио велику грешку. Ислам је уведен у Европу да би скренуо пажњу са праве опасности – Јевреја, и тиме нас натерао да се боримо за њихове циљеве, као и ти што си урадио када си убио будуће мајке норвешке деце. Смрт вама и другим „европским“ ционистима! Ви сте главни проблем Европе јер дозвољавате Јеврејима да гурају Европу у јарак. Јевреји нам не би могли ништа да не постоје хришћански губитници као што си ти!“


Варг Викернес није неонацистички терориста. То је јасно сваком ко је прочитао бар један чланак са ThuleanPerspective.com, озлоглашеног блога. Исто тако, сигурно знате да се Варг Викернес бори за слободну Европу и инсистира на легалним средствима борбе:
„Из очигледних разлога нећу никога да охрабрујем да предузима било какву илегалну акцију ради окончања европског геноцида, али постоји доста ствари које могу да се предузму а још увек су легалне. Морате бити паметни што се тиче овога и не дати им разлог да нас још више притегну. Предложићу да пре свега почнете са излагањем и откривањем, њих и њихових лажи, што је већем броју људи могуће – као што ја радим овде. То можете да радите било где; на јавном месту, приватно и на још много начина. Можете на пример направити „DestroyZionism.Com“ или „ThuleanPerspective.Com“ налепнице и ставитих на ваша кола; рећи истину из свих могућих углова што више људи можете. Направите летке и ставите их у поштанске сандучиће тамо где живите. Напишите „DestroyZionism.Com“ или „ThuleanPerspective.Com“ на зидовима. Урадите било шта. Све је од помоћи. Реке су састављене од малих капљица воде!“


Данас се због оваквих речи иде у затвор! Због разоткривања истине! Поштовани читаоци молим вас, без обзира где се налазите, ширите истину! Ширите речи Варга, који се сада налази у затвору јер је говорио истину и указивао на судбину Европе ако ништа не променимо. Још увек је све у нашим рукама!

Слава Варгу!

IMG_7755


Нема коментара:

Постави коментар