недеља, 30. јун 2013.

Моћ Воље

Моћ Воље

Варг Викернес



Човек има слободну вољу и остављен је да пронађе сам свој пут у овом свемиру, али није ослобођен последица или импулса природе. У давна времена ова слободна воља је виђена као средство за чаробњаштво; човек са јаком вољом може чистом њеном силом да изазове различите ефекте на овом свету.

У скандинавској митологији, Один („дух“, „ум“, „бес“) има два брата: Веи („свети“) и Вилир („воља“, „снага воље“), касније они су познатији као  Фреир и Тор, респективно. Заједно долазе до идеја (Один), наређују њихово спровођење (Вилир/Тор) и пречишћују их (Веи/Фреир). Идеје ума вољом се спроводе у дело, након што су изабране.

Ако имате било какав проблем у вашем животу, ако сте повређени, болесни или вас нешто боли, можете да се изборите са тим ослањајући се само на своју вољу. Ако желите довољно снажно успећете да скочите даље и више, трчите брже, задржите дах дуже, останeте будни дуже, да наставите да се борите и тако даље. Ваша воља је најмоћнији алат који имате; без ње сте ништа – они са јаком вољом су господари овог света.  Воља је важнија од вештине, физичке снаге, мудрости, чак и од доброг здравља! Ваша воља се зове Тор; најјачи од свих богова, јачи чак и од свих других богова заједно!

Дакле, драге даме и господо, зашто је не искористити и као чаробњачко средство? Баш као што су радили у прошлости, када је уобичајено препознавана као најјаче божанство! Уместо да желимо ово или оно појединачно,  можемо да ујединимо све моћи наших воља у једну вољу која ће постићи ефекат у овом свету; повратак свих божанстава у Европу и обнављање свега што је било добро. Наш свет је нов и промењен, па и ми смо, али осећаји доброг, праведног, лепог и хармоничног су и даље исти! HailaR WôðanaR! HailaR FraujaR! HailaR ÞunaR!

WargaR & HadnuR (Höðr)!

Varg & Vines 3

Нема коментара:

Постави коментар