субота, 5. април 2014.

Одјеци из Прошлости

Одјеци из ПрошлостиВарг Викернес

Већ смо установили да је оно што нам је дозвољено да знамо о нашој прошлости, углавном само пропаганда која шири лажи. Можемо да проучавамо званичне и широко коришћене историјске податке, али радећи то само ћемо лажима да задовољимо нашу потребу за чињеницама и у ствари ћемо да постанемо још више игнорантни (јер ћемо да  мислимо да знамо нешто, а у ствари нећемо). Иако није апсолутно правило, уопштено можемо да кажемо да што је старији извор, већа је вероватноћа да је истинит. Они нам говоре да су најстарији историјски записи пуни грешака и претеривања, можда и јесу, али још увек су прецизнији, поузданији и истинитији од пажљиво конструисаних и промишљених лажи које нам сервирају током наших живота, у школи, на факултетима, у књигама, у забави итд. Једна од најистинитијих и најпрецизнијих књига коју можемо да прочитамо о савременој историји је књига “Протоколи Сионских Мудраца

Наши непријатељи су, кад год су имали прилику, уништавали наше историјске записе и увек замењивали истину својим прљавим лажима. То су увек радили из посебног разлога – увек из истог разлога: крију нешто што не желе да знамо. Дрхте у страху од тога да ћемо можда једног дана сазнати истину о њима.

Превео са енглеског Александар Маслар


http://thecallofthule.wordpress.com/2014/04/04/%D0%BE%D0%B4%D1%98%D0%B5%D1%86%D0%B8-%D0%B8%D0%B7-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BB%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/ Нема коментара:

Постави коментар