субота, 19. април 2014.

Млади Турци

Млади Турци
Ако потражите термин “Млади Турци” у енциклопедији, требало би да нађете дефиницију сличну овој: “Млади Турчин – побуњеник који покушава да преузме контролу над ситуацијом или организацијом на силу или политичким маневром. Термин потиче од углавном турских официра, који су збацили са власти отоманске владаре после Првог светског рата.”
Током Првог светског рата, учествовали су у геноциду над Јерменима, а од 1920. до 1938., “млади Турчин” Мустафа Кемал Ататурк, владао је Турском као диктатор.
Као прво, термин “Млади Турци” је помало варљив, из тог разлога што су – као и увек када се ради о неком геноциду – многи од њих у ствари били Јевреји. Најистакнутије личности “Младих Турака” били су:
Abdullah Cevdet (Турчин),
Agah Efendi (Турчин),
Alexander Parvus (Јевреј),
Ayetullah Bey (Турчин),
Emmanuel Carasso (Јевреј),
Tekin Alp (право име Marcel Samuel Cohen) (Јевреј),
Mehmet Cavit Bey (Јевреј и масон),
Nuri Bey (Турчин),
Osman Hamdi Bey (Турчин),
Refik Bey (Турчин),
Refik Saydam (оптуживан да је Јевреј [мада није нађено доказа за то]),
Russo Nissim (Јевреј),
Talaat Pasha (ожењен Јеврејком и сам оптуживан да је Јевреј [мада није нађено доказа за то]),
Yusuf Akçura (Татар),
Ze’ev Jabotinsky (Јевреј),
Ziya Gölkalp (Турчин).
Значи 7 Турака, 1 Татар и 8 (или бар 6) Јевреја. Другим речима, у саставу вођства “Младих Турака” је било око 50% Јевреја.
Нисмо размотрили Ататурка и његово порекло. Можемо да прочитамо на Википедији да је родом из Солуна у Грчкој и да има муслиманско порекло. Неки тврде да је био Албанац, други Грк, али је ишао у јеврејску школу када је био дете, коју су водили крипто-Јевреји, а уовом говору је тврдио чак и следеће: “Ја сам потомак Sabbetai Zevija (Јевреја)”. Тако да је и он био Јевреј. Јевреји на свом сајту “Jew or not Jew” тврде следеће: “Мустафа Кемал Ататурк […] по свој прилици његова фамилија потиче из Доенме, секте турских јевреја која је често скривала свој јудаизам испод муслиманске спољашности.” Другим речима, његова фамилија су крипто-Јевреји – што објашњава и то због чега је ишао у школу коју су водили крипто-Јевреји.
Ататурк је “наравно” био и фанатични циониста и радио је напорно на томе да Британци дају Палестину јеврејској раси. У Турској је радио на убеђивању Турака да припадају у Европи, као део Европе и реформисао је турско друштво да изгледа што је могуће више европски.
a
Данас Турска, која је у војном савезу са Израелом, покушава да буде део ЕУ и европски Јевреји улажу велики труд да се то и догоди. Говоре да је само питање времена када ће Турска да буде прихваћена. Покушавају да нас навикну на идеју да је Турска у Европи. “Турска припада у Европи.” Они ће да прикључе Турску ЕУ, ако то буде било икако могуће.
Европа данас има неколико милиона муслимана, вероватније десетине милиона. Муслимани у Европи су или неевропљани (у већини Европе) или јако помешани (на Балкану), са јако мало изузетака, који чине европски преобраћеници, који су се преобратили због тога што су се венчали са муслиманом или муслиманком. Наравно, њихова деца ће бити мешанци и ни на који начин се не могу сматрати Европљанима.
Неки од “Младих Турака”, који су заправо етнички Јевреји (овај са наочарима се налази и у позадини Ататуркове слике):
emmanuel-carasso alexander-parvus
zeev-jabotinsky
Ислам у Европи (према јеврејској Википедији… стварни проценти су знатно већи!):  
1% (Беларусија, Чешка, Естонија, Финска, Мађарска, Исланд, Ирска, Летонија, Литванија, Малта, Молдавија, Монако, Пољска, Португал, Румунија, Словачка, Украјина),
1%-2% (Андора, Хрватска),
2%-4% (Италија, Луксенбург, Норвешка, Србија, Словенија, Шпанија),
4%-5% (Данска, Грчка, Лихтенштајн, УК),
5%-10% (Аустрија, Белгија, Француска, Немачка, Холандија, Шведска, Швајцарска),
10%-20% (Бугарска, Црна Гора, Русија),
20%-30% (Кипар),
30%-40% (Македонија),
40%-50% (БиХ),
50%-60%,
60%-70%,
70%-80%,
80%-90% (Албанија),
90%-95% (Косова),
>95% (Турска).
Као што знамо, Јевреји, који су криви за геноцид над Јерменима и многе друге геноциде у историји, дају све од себе да униште Европу, као континент Европљана. Ово раде углавном тако што промовишу расно мешање. Ипак, имају само неколико милиона неевропљана и мешанаца у Европи за свој посао, тако да морају да некако угурају Турску у ЕУ и Шенген, што значи да би било дозвољено да се преко 70милиона муслиманских мешанаца из Турске слије у Европу, где би били охрабривани од стране јеврејских медија и индустрије забаве да  се мешају са Европљанима. Ако им Европљани то не дозволе, тада да их силују. Они који су овде, често то и раде.
Турски народ је почео са инвазијом географске Европе са простора Азије пре много времена, вероватно већ у 4. веку. Већ су били мешанци када су дошли – мешавина Иранаца, прото-Монгола, уралских народа и палео-Сибираца – и као што знамо ови освајачи су се населили у области данашњих Турске и Кавказа, као и северније, у делове данашње Русије.
Турци су увек били непријатељи Европе; освајачи, уништитељи културе, силоватељи, масовне убице, кољачи и лажови; украткопомешани олош. Спадају у исту категорију као и Јевреји и Цигани, унајгоре непријатеље Европе и према њима треба да се односимо у складу са тим.
Модерни ужаси на Балкану су плод дуговековног турског присуства које је резултирало монгрелизацијом балканских народа. То је будућност коју Јевреји прижељкују за целу Европу; цео континент требало би да се претвори у огроман Балкан, где ће Европљани дамрзе друге Европљане, без имало наде за поправку ствари; где ће се помешани народи борити у турском стилу, обезглављивањем непријатеља, са главама набијеним на колац ће обележавати територију, исечене гениталије ће набијати у главе непријатеља одвојене од тела, постојаће логори за силовање и мучење, масовна силовања, отмице и смакнућа етничке европске омладине отете из својих домова од стране муслиманских полутана (баш као што се дешавало Србима на Косову) итд.
На сву срећу, нису сви на Балкану помешани и увучени у мржњу према комшијским народима, већина добри Европљани, али требаће много напора да се неред, који је оставило турско присуство, наравно потпомогнуто присуством Јевреја и Цигана, “почисти”.
У сваком случају, оно што треба да осигурамо је то да наши народи не буду преварени да прихвате Турску у Европу, или да дозволе било каквим Турцима или другим мешанцима да живе овде – чак ни долазе као туристи. Европа је само за Европљане. Пошаљимо Турке назад у Централну Азију, одакле су дошли као агресивни освајачи! HailaR WôðanaR!
Сцена злочина, српска деца убијена од стране албанских муслимана (тј. потомака турских мешанаца) у Српској Покрајини Косову: 
mestooooooooooooooooo
Превео са енглеског Александар Маслар

http://thecallofthule.wordpress.com/2014/04/05/%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%86%D0%B8/

Нема коментара:

Постави коментар