уторак, 21. јануар 2014.

Декаденција

 Декаденција



Варг Викернес

У хришћанству ћете наћи комадиће украдене из митраизма, неколико комадића вавилонске религије, религије засноване на сумерској. Наравно, много тога је преузето из египатске религије, из хиндуизма такође. Или би бар требали да верујемо да је тако…

isis-horus-to-mary-jesus

Хришћанство је почело као чисто јеврејска секта. То је била јеврејска религија, створена искључиво у сврху уништења Римског царства, у то време њиховог највећег непријатеља (касније се користило за уништење читаве Европе). Из овог разлога хришћанство је било забрањено. Такође је наишло на јак отпор широм Европе, из других разлога. Заправо, наишли су на толико јак отпор, да су успут морали да модификују своје оружје, хришћанство, да би имало било какву шансу за успех током коришћења у Римском царству. Римљани су одбијали да се одрекну сопствених религиозних идеја, могуће је и да нису могли, јер су биле у њиховој крви. Тако да је временом све више и више римске (тј. европске) религије припајано хришћанству. То је нешто што су морали да ураде, да би га Римљани уопште и прихватили! Из овог разлога, временом се хришћанство ширило по Римском царству и допринело његовом паду, иако више није било ни довољно јеврејско, ни довољно ефикасно, као што је на почетку намерено да буде. Сви верски празници у хришћанству су претходно били европски; сваки од њих, само су значења помало промењена! Анти-римски терориста Исус, није оно што је првобитно планиран да буде. Уместо тога он личи на европско соларно божанство вечног враћања. ”Бог” више личи на европског Бога Неба, него на злокобног хебрејског Јехову, а курва Марија се претворила у брижну и нежну европску Мајку Богињу Земље. Морал и етика су били европски, симболизам исто тако, као и традиције. Тако да се, на крају свега, хришћанство претворило у религију која има јеврејску основу, а све остало скоро искључиво европско.

Хеимдал/Кронос/Сатурн/Аметон/Дажбог/Белобог као “Свети Никола”:

2289143777_b627897068_o-1024x840

Тако да разлог због кога налазимо сличности између хришћанства и митраизма, вавилонске религије, египатске религије и хиндуизма, није тај да су оне утицале на хришћанство, већ чињеница да је европска религија имала велики утицај, можда је чак била и основа, свих ових вера! Када су и оне изворно европске, или под великим утицајем европске религије, зашто онда не би биле сличне и европизованом јеврејском оружју, названом хришћанство?

Сви знамо за католицизам, грчко-руску парвославну веру и различите форме протенстантизма, али и други облици хришћанства су се раширили Европом, сваки прилагођен локалним европским обичајима, коришћеним за уништење европске културе. Ти облици су били различити, због тога што су различити видови европске религије задржани у различитим деловима Европе. Јеврејско оружје се претворило и у: катаризам, богумилизам, келтско хришћанство, гностицизам, коптско хришћанство, сигуран сам и у гомилу других варијанти обликованих локалним обичајима, да би их Јевреји лакше промовисали и ширили у одређеној европској области. Као што знамо, нису сви типови хришћанства преживели, из различитих разлога.

До времена када је хришћанство досегло Северну Европу, већ је било лишено јеврејске, а препуно европске садржине, тако да није имало негативан ефекат који су Јевреји прижељкивали. Тако да су схватили да морају нашто да ураде поводом тога и врате хришћанство на оно што је првобитно требало да буде: јеврејско оружје, направљено за уништење европске културе. Једна од њихових марионета Мартин Лутер (није знао да је то, нити је желео то да буде, мислио је да је веома анти-јеврејски настројен, иронично), успешно је искоришћен за уклањање невероватно велике количине европске садржине из католицизма. Резултат је, као што сви знамо, протестантизам; хришћанство скоро потпуно без европских елемената. Само је јудаистичка садржина остала нетакнута. У њему више скоро да нема европске религије.

Католици који читају ово могу да ликују због ове информације и кажу “да!”, док Северноеврпљани можда неће бити одушевљени, али видите, постоје и веома повољни пропратни ефекти стварања протенстантизма. Када су уклонили толико европских елемената из католицизма, добили су религију, протенстантизам, која је била веома неприхватљива већини Северноевропљана. Аха! Овим се може објаснити зашто је данас Северна Европа безнадежно арелигиозна! Требало је да буде протестантска, али велика већина није осећала повезаност са тим бедним изговором за религију. Зашто би, када су европски елементи ефектно уклоњени од стране Мартина Лутера и његових идиотских помоћника?

Јевреји су, користећи Мартина Лутера и остале будале, уклонили елементе који су на првом месту и чували хришћанство од тога да не буде одбачено као глупост; када су то урадили, Северноевропљани су природно одбацили религију, прилично брзо. Тако да је данас Северна Европа скоро потпуно ослобођена хришћанства. Тешко да икога у Северној Европи брига за протенстантизам, тешко да ико икад иде у цркву – обично посећују цркву три пута у животу: када се крсте, када се венчавају и када треба да се сахране, мада данас чак и то није уобичајено. Само мали број становништва наводно протестантских земаља верује у хебрејског “Бога”.

Проблем са овим је тај да је смрт хришћанства, пре свега смрт протенстантизма (коју ћемо да видимо веома ускоро у Европи, вероватно кроз једну, можда неколико, генерација), створила религијску празнину, посебно у тзв. протестантским државама, а ову празнину попуњавају Јевреји, марксистичким атеизмом и другим формама нихилизма; са “хуманизмом”, са new age и wicca бесмислицама, хипи-паганизмом и свим и свачим што није европско. Они још увек дају све од себе да униште Европу. Још увек користе хришћанство као средство за постизање тога, али када буду изгубили главно оружје, наравно да ће прећи на коришћење њихових других оружја. Пошто постоји празнина и ми можемо да иступимо и попунимо је са европском религијом!

Зелоти (не, нисте добродошли назад у Европу, избацили смо вас са разлогом):

618Mabon-71457746718_xlarge

Ускоро ћемо да победимо хришћанство у Европи (вероватно не и у САД, нацији направљеној углавном, срећом не и искључиво, од зелота, чији су преци буквално најурени или избачени из Европе, због њиховог религијског фанатизма), али је сигурно то да битка још увек није готова. Јеврејски коров се увукао у нашу башту и кроз друге пукотине. Ми смо баштовани. Хајде да радимо наш посао како треба и поново претворимо нашу башту у европски рај – хајде да од сада садимо само европско цвеће. HailaR WôðanaR!
 
Прави Случај против Јевреја”, Маркус Ели Равејџ


 NWs9gTV

Превео са енглеског Александар Маслар

http://thecallofthule.wordpress.com/


Нема коментара:

Постави коментар