субота, 19. април 2014.

Цензура

Цензура



Варг Викернес
Вероватно сви можемо са се сложимо око тога да не волимо да будемо цензурисани, али многи изгледа мешају ненаклоност према цензури, са цензуром per se. У том случају катастрофално греше! Наравно да сам за цензуру! Само нисам задовољан са садашњим обликом цензуре. Да, снажно се противим цензурисању истине, али још ми је одвратније када се истина активно игнорише. Да, схватили су да је игнорисање истине много ефикасније, него покушаји да се она затрпа лажима. Никаква количина лажи не може да затрпа истину; она ће изронити из гомиле лажи која је набацана преко ње, без обзира на све – пре или касније! Али ако се претварају да нешто што је истина не постоји, вероватније је да ће то да нестане за сва времена.
Образовни систем и штампа у Совјетској Норвешкој шире лажи о мени већ 16 година, али сваки пут када пусте неку лаж (која најчешће нема никаквог смисла), натерају неколико појединаца да истраже боље то питање – а када то ураде, лако нађу истину; одамaх почну да шире истину и другима. Наравно, многи и даље верују у лажи, али их је све мање и мање – због тога што је истина јача од сваке лажи. Да су ме уместо тога потпуно игнорисали – као што то данас мудро раде – нико и не би знао да уопште постојим, тако да нико и не би чуо истину.
Када ширимо истину, путем својих блогова и других средстава, то радимо углавном без претње да ћемо бити правно гоњени,без обзира на то шта кажемо (ако то урадимо довољно мудро), због тога што ако другима кажу да ми – “зле нацистичке свиње” – говоримо све ове ствари, то ће им нанети више штете него ако нас оставе на миру – и надају се да неће много њих чути за нас и за оно шта говоримо. Да су неки водећи медији данас писали негативно о Тулеанској Перспективи, то би било катастрофално за њих, због тога што би то значило да би сви њихови читаоци изненада сазнали да Тулеанска Перспектива постоји – и многи од њих би прочитали пост или два, што би их приморало да поново размисле о пар ствари. Јевреји (прави или вештачки) стварно не желе да се тако нешто деси! Никакве количина таме никада не може да угуши светло! Само један мали извор светлости, довољан је да отера таму.
Заправо, ми смо учесници у трци; трци непријатеља Јевреја за приморавање свих потребних закона да омогуће сваком да се побуни, трци за буђење наших народа на побуну. Добра вест је да побеђујемо, због тога што су Јевреји превише похлепни да би пропустили и најмању прилику да нешто уновче (било шта!). Зарађују новац од наше уметности која шири истину, књига, од наших блогова (плаћате неком да бисте имали блог!), наравно и од Интернета, наших рачунара и много других ствари којима се служимо! На пример, толико зарађују од писања лажи о мени, да то раде непрестано већ 16 година, чак иако сам сигуран да схватају и знају савршено добро да на дуге стазе то није добро за њих.
Лице непријатеља:
silk coatSpringsteen
JEW-SEXPERTS
Jesusimages
Enemy-Jew-Betty-Friedan-pulled-the-trigger-on-the-white-race-with-her-lying-propaganda-book-The-Feminine-Mystiquecohen-beads
Abraham_Maslow600full-sandra-bernhard
416px-Bela-kun--outlawsdiary00tormuoft220px-Levi_Strauss
92.1008960x
У нашим градовима, ситуација је јако лоша; криминал и расно мешање су толико уобичајени, да ће свако ко има троцифрен КИ и мало савести да зплаче. Али размишљајте о томе на следећи начин: жртве тих злочина пре ће да схвате шта се стварно дешава него други, придружиће нам се и почети да се буне… тако да што више мултукултуралистичког злочина, то боље; на дуже стазе то користи и нама и нашој сврси! Нису проблем ни они који се расно мешају; неуништавају они нашу трку! Они је само напуштају, а ко може озбиљно да тврди да нам није боље без њих? Немају морал, немају расни понос, немају част; немају ништа! Добро је што смо их се ослободили! Мултикултурално друштво није смрт за нашу расу, већ добар начин да природа отклони коров – после нам остаје само да сами отклонимомултикултурално друштво и поново створимо европску Европу. Знам многе који се не плаше “тешког рада” који је потребан да начинимо Европу поново европском, тако да не мислим да ће ово да буде проблем. Могуће је чак и да ће ово бити задовољство… после свега:Wotan; id est furor! Сигурно је то да ниједна синагога/банка, црква или џамија неће преживети чишћење Европе! Најбоље чему могу да се надају је да ће само огромна свастика или одал руна да замени какав год симбол сада имају.
Ако је икада сакривање истине оправдано, то је у војно-стратегијске сврхе, а и то се данас дешава: наши непријатељи воде рат против свих нас, на свим нивоима и природно је да користе цензуру, како би добили рат. Тако да наставите да ширите истину! Никада се немојте плашити да то радите и знајте да ћемо на карају победити! Можда ће требати нешто напора, личног жртвовања и храбрости, али зашто би ми – Европљани – зазирали од тако нечега? Зар не би било много горе да немамо шансу да се боримо у име добра? Хероји се рађају у време раздора и патње, не у време мира и среће. Радујте се! Имамо шансу да спасемо Европу! HailaR ÞunoR! HailaR WôðanaR!
jew
PS. Тип који га удара исто је Јевреј, али како да не уживамо у овој фотографији? И погледајте како бедни Јевреј већ има своју “ја сам јадна напаћена жртва” маску, чак и пре него што је пао на земљу!

http://thecallofthule.wordpress.com/2014/04/17/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D1%83%D1%80%D0%B0/

Нема коментара:

Постави коментар