субота, 5. април 2014.

План

План



Варг Викернес

Добро нам је позната чињеница да се муслимани буне широм Европе, углавном у Француској и Енглеској. Сећамо се и немира прошле године у Шведској. Колико знамо, дешавају се чешће и више су уобичајени него што нам се говори.
Због чега се ово дешава?

Укратко, то изгледа овако; прво Јевреји шире феминизам да би смањили стопу рађања у Европи. Онда се залажу за то, да морамо да увозимо не-европске имигранте, како бисмо надокнадили недостатак раста популације у Европи. Затим Јевреји изведу пар терористичких напада на америчком и европском тлу и пребаце кривицу на муслиманске терористе, после чега користе те исте терористе, вођене од стране Мосада, да нападну режиме у неколико других земаља (Либија, Сирија). Терају Европу да на све ово реагује тако што ће напасти муслиманске земље (не случајно баш оне које су највише анти-Израелски настројене [Авганистан, Ирак, Либија и Сирија]), што је наравно одличан изговор да нас натерају да прихватимо још неколико милиона “сиротих (муслиманских…) избеглица” из ових ратова.

Као што сви знамо, огромна муслиманска популација у Европи ради у корист Јевреја, који нас терају да станемо на страну Израела. Како да не станемо? Имамо ове подљудске луде муслимане који живе око нас, полуживотињски олош у сваком ћошку наших држава, који силује наше жене, пљачка и старе и младе, боде и пребија наше младе људе, а сада чак и убија британске војнике на сред улице и пали пола Стокхолма! Зашто не бисмо стали на страну Јевреја и Израела у овој ситуацији? Очигледно да су у праву када желе да се боре против својих муслиманских комшија!

Ако станемо на страну Јевреја, они ће да појачају и онако јак стисак којим држе Европу; радиће шта год желе на Средњем истоку, што значи да ће отети све што желе својим комшијама (а желе све од Медитерана до Еуфрата, или чак до Тигра [обе ове реке се налазе у Ираку]). Наравно, користиће Европљане као топовско месо да би ово остварили.

Нас у Европи, претвориће у дужничке робове, њихову својину; у ствари у праве робове. Храниће нас само генетски модификованом храном (коју су они патентирали) и створиће монопол на комплетном производњом и дистрибуцијом хране. Тако да ако се будете бунили против њихове тираније, умрећете од глади. Дрогираће нас и зарађивати новац радећи то, користећи “вакцине” и своју фармацеутску индустрију и лоби. Користиће Европу као робовску колонију Израела! Такође ће да униште сву нашу вољу и способност да пружамо отпор владавини, тако што ће да нас измешају са другим расама, остављајући нас тако без имало националистичких осећаја и уништавајући тиме нашу интелигенцију. Европа ће полако али сигурно да изумре, иструли изнутра и престане да постоји. Тада ће да избришу наши европску историју и напишу нову, баш као што су урадили са Палестином, Египтом и Средњим истоком. Више нећемо морати да бринемо о томе што нас муслимани силују, пљачкају или чак убијају. Бићемо потпуно уништени.
Оно што морамо да урадимо, уместо да станемо на страну потпуно злих Јевреја, је то да се боримо против и муслимана – простих, заосталих агресора, који покушавају да преузму Европу – и Јевреја. Ипак треба да усмеримо нашу агресију прво према Јеврејима. Мада морамо још да чекамо, док ствари не постану много горе него што већ јесу, пре него што било шта урадимо. Требају нам европске масе на нашој страни, а оне се неће пробудити из свог јеврејским дрогама изазваног сна, све док ствари не постану чак и горе. Ако дејствујете, радите то на начин који ће учинити то да обични Европљани буду на страни ваше сврхе!
Јевреји заборављају то да ако се настави садашњи тренд, Европа више неће функционисати, возови и аутобуси неће ићи, храна неће бити дистрибуирана, болнице, полиција, ватрогасци неће радити итд.; ништа неће функционисати као што би требало, када се још више неевропљана слије у наше државе и када се још више Европљана помеша са њима, због тога што само држава са европском већином функционише добро у Европи! Што је држава више расно измешана, мање је ефикасна, у сваком смислу. Како Европа буде постајала све мање и мање ефикасна и ми ћемо да постајемо све сиромашнији и сиромашнији. Захваљујући томе, наша ће деца да гладују – што ће вероватно да буде једина ствар која ће да натера масе да се пробуде и побуне!

Припремите се за најгоре. Припремите се за рат. Примпремите се да одбраните Европу! Будите спремни да делујете и поправите кров који прокишњава, после и да обришете под. HailaR WôðanaR!

“Палестина зове. Јевреји нису толерисани у Норвешкој.”  

978x


Превео са енглеског Александар Маслар

http://thecallofthule.wordpress.com/2014/03/24/%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD/

Нема коментара:

Постави коментар