уторак, 18. новембар 2014.

Ебола Узлетела?

Ебола Узлетела?

06/10/2014
Варг Викернес
Изворни текст
Требало је малчице више него што сам очекивао;
Кажу да још увек није узлетела, али то не знају (и изгледа да не схватају шта значи “узлетети”). А вероватно јесте; како би другачије професионална медицинска сестра у шпанској болници могла да се зарази? Да ли су у тој болници потпуно некомпетентни? Имали су једног јединог пацијента са еболом, а десило се да је (бар) једна медицинска сестра заражена. Шта би било да добију десет пациената? Или стотину? Или хиљаде? Убрзо би им нестало медицинског особља…
Колико дуго ће медицинске сестре да наставе да раде, пре него што кажу “доста” и одбију да иду на посао? Шта ће се тада догодити?
Колико дуго ће полицајци да наставе да раде, пре него што кажу “доста” и одбију да иду на посао? Шта ће се тада догодити?
Колико дуго ће обични радници користити аутобус или метро?
Колико дуго ће требати да се догоди потпуни колапс?
…а ваздушне компаније још увек лете између Западне Африке и остатка света. Знате како то иде: глобализам пре свега! Њима треба да померају људе између континената, како би овај свет и даље био “глобално село”. Цела села су већ уништена еболом… то ће се догодити и са “глобалним селом”.
Припремите се, ускоро почиње!





http://thecallofthule.wordpress.com/2014/10/07/%D0%B5%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D1%83%D0%B7%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B0/

Нема коментара:

Постави коментар