уторак, 18. новембар 2014.

Глобална Смрт

Глобална Смрт


02/10/2014
Варг Викернес
Изворни текст
Ако желите да увезете биљку или животињу из иностранства, у већини сличајева то вам неће бити дозвољено – а упамтите из ког разлога:због тога што влада жели да осигура то да пољопривредна индустрија буде безбедна од штеточина и зараза (изворизвор иизвор).
Наравно, ово има смисла: биљке и животиње из других делова света носиоци су зараза и шетеочина од којих наше биљке и животиње немају природну одбрану и свакако их не желимо овде.
Увођење нове биљке или животиње је увек веома ризично и обично проузрокује огромне проблеме домаћим биљкама и животињама. Сигуран сам да нам је свима позната “хорор прича” из Аустралије, када су увезли зечеве и лисице – о последицама по тамошње животиње. Тако да смо вероватно сви срећни да имамо добар систем, који штити нашу флору и фауну – као и нашу пољопривредну индустрију.
Али да ли је нама – људима који живе овде- понуђен исти степен заштите?
Штите нас од повреда терајући нас да се везујемо дак возимо кола (али не и аутобусе…!?), чак и када смо толико гојазни да нам треба додатак за појас, па што нас онда не штите од на пример еболе? Зар не?
410675d_car_seat_belt_extender_install_1_2_1
Многи у нашем “цивилизованом” свету претпостављају да су безбедни, због тога што имамо тако модеран здравствени систем и тако ефектне системе за идентификацију и борбу против заразних болести. Мислим; ако се толико тудимо да заштитимо локалну флору и фауну, као и пољопривредну индустрију, можемо да претпоставимо да је присутан исти ниво заштите и за људска бића, зар не?
Па… када се човек у “напредним” САД, тек пошто се вратио из еболом-похаране Либерије (извор), разболи и оде код доктора 26. септембра,не изолују га моментално. Уместо тога му кажу да иде кући, јер нису успели да идентификују извор болести (ебола), а буде изолован текдва дана касније – излажући тако све оне који су у међувремену ступили у контакт са њим вирусу (извор).
На царини заустављају биљке и животиње, због тога што можда имају неку заразу или штеточине, али људе који долазе из земаља похараних еболом тек тако пуштају? Чак их и не стављају у карантин? А приметите да је ебола само једна од многих претњи нашој популацији (извор).
Живимо у глобалном селу, свидело се то нама или не и истина је да болести које су у прошлости могле да истребе цела села, још увек могу да ураде то: да истребе цело глобално село…
Живимо, шетамо, учимо заједно? (И умиремо заједно…)

GlobalVillageLogo1Global-Village-with-Juniataedited
Глобално село ће преживети за неко време, сигурно. Њихов тотални неуспех није иза следећег ћошка; њихов пад је дуг и болан. Ебола ће уништити њихов концепт, баш као што је ХИВ/АИДС урадио, а то ће урадити и плодови “мултикултурализма”, “феминизма”, “капитализма”, “социјализма” и свих других њихових заблуда. Евентуално, тежина свих њихових проклетстава биће већа од оне коју њихов систем може да издржи и удружене ће донети злу коб глобалном селу – концепту за који врло добро знамо да не желе да одбаце, по ма коју цену (изворизвор и извор). Сви они који се добровољно држе за њихов концепт, пропашће са њим. Сви они који одбијају да се промене, као и њихова деца, умреће – ужасном, болном и понижавајућом смрћу.
Само ће преживети они који побегну из тог села; бежите у брда, сакријте се у шумама, градите своје дворце у планинама, утврдите ваша острва – и изолујте се од глобалног села најбоље што можете, што пре можете, на време пре него што буде прекасно. Што пре почнете да планирате, да се припремате и да стварно почнете са тим, веће су шансе да преживите. Постаните што више само-довољни и постаните зависни само од онога што заиста не можете да произведете, одржавате, поправите и користите без помоћи глобалног села.
Срећно…

http://thecallofthule.wordpress.com/2014/10/03/%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BC%D1%80%D1%82/

Нема коментара:

Постави коментар