уторак, 15. јануар 2013.

Ако желиш мир, припреми се за рат

Рат у Европи: Део IV - Si vis pacem, para bellum


Јевреји су већ ступили на власт у Европи, ако не директно онда индиректно кроз њихове марионете и слуге у медијима и владама у Европи, али и они такође виде шта следи. Док медији и политичари у нашем делу света за сада дају све од себе да се праве да не постоји већа Националистичка опозиција против њиховог плана да монгрелизују и на тај начин униште европску расу, сигурно Јевреји знају да је само питање времена када ће Националисти преузети власт у многим, и евентуално свим европским земљама. Да би задржали свој утицај, Јевреји покушавају да се инфилтрирају и контролишу Националистичке покрете такође. 

Јевреји покушавају да користе ласкање, подмићивање, претње и шта год како би стекли контролу над Националистичким партијама у Европи. Они чак покушавају да се праве да већ контролишу неке Националистичке странке, тако што причају позитивно о њима у јеврејско-контролисаним медијима, да би гласаче тих политичких странака уверили и начинили их да прихвате идеју победоносног про-Ционистичког Националистичког покрета у Европи. Јевреји морају ово да раде како би задржали своју власт, зато што знају да ће Националистичке странке пре или касније преузти власт у Европи. Пре, него после у неким местима, попут Француске и неколико источно-европских земаља. 

У нашем Националистичком покрету (и чисто ради једноставности користим тај израз у овом контексту као термин који покрива све анти-јеврејске, расно свесне покрете у Европи) ми видимо како се Јевреји инфилтрирају у наше групе и учествују у дискусијама на Националистичким форумима, претварајући се да су европски Националисти. Најпознатији пример овога је наравно Фјордман (познати анти-исламски блогер у Норвешкој), који се прави да је норвешки националиста, али је он заправо ционистички Јеврејин – ако сумњате можете погледати његову слику (само укуцајте Fjordman на Google Images). Неки од ових Јевреја нам дају до знања да су Јевреји, и онда се праве да нас подржавају и да се слажу са нама. Чак сам и ја добијао и-мејлове од Јевреја који се на пример слажу са мном да је Хришћанство тако ужасна ствар (као да они не стоје иза тога такође), и који тврде да ми имамо заједничког непријатеља. Жао ми је, Јевреји, али ја нисам будала и нисам на продају. 

Најекстремнија мера коју Јевреји користе да би ујединили европске Националисте под њиховом ционистичком заставом је вршење терористичких напада под лажном заставом. Они испирају мозгове и користе наивне европске Националисте, најпознатији од њих је наравно Андерс Брејвик из Норвешке, како би спроводили мање-више екстремне чинове терора над сопственим народом. Не би требало да се изненадите када вам кажем да су сви Брејвикови идеолошки ментори били Јевреји (укључујући Фјордмана). Јевреји се ни на чему не заустављају на свом путу ка светској доминацији. 

Шта је на нама да радимо? Шта ми који смо свесни правог узрока проблема треба да радимо? Шта би на пример Енглези требали да раде када је њихова једина нада, БНП, претворена у алат за њихове најгоре непријатеље? Шта би јадни Холанђани требали да раде када је њихов једини потенцијални спаситељ, Герт Вилдерс (Geert Wilders), само обичан Циониста и јеврејска марионета? Шта би Норвежани требали да раде када је Комунистичка странка нешто најближе тзв. десничарској Националистичкој странци за шта имају да гласају? 

Да ли је Брејвик у праву када каже, да је коришћење насиља једина мера која нам је преостала? Не мислим тако. Шта ја видим је јеврејска заједница у паници. Они немају толико директне контроле у Европи као што они желе да ми верујемо. Њихов главни утицај је кроз њихов новац и кроз њихове разне „-измове“, од Либерализма до Социјализма, од Феминизма до Комунизма, и њихових религија, од Ислама до Хришћанства, и кроз њихове медије, ширећи идеје пуне мржње, али они немају баш толико стварне моћи. Ми само мислимо да имају. Они желе да ми мислимо да имају, како би ми изгубили наду и одустали од борбе. 

Јевреји разумеју да њихов план пропада, да их ми откривамо и обелодањујемо све више сваког дана, да су стотине и стотине Европљана просветљени од стране Националиста сваког дана, и да хиљаде и хиљаде Европљана сваки дан схвата –без наше помоћи- зашто наша економија пропада (наравно због похлепних јеврејских банкара). Јевреји виде победу како им клизи кроз прсте! Били су само толико близу да нас униште помоћу монгрелизације, али ми смо били превише отпорни да би они у томе успели! Само онај најнижи шљам међу нама се мешао са Афро-Азијатима, али велика већина нас су остали Европљани и имају европску децу! 

Ипак, немојте само седети и чекати да ми изађемо победоносни. Наставите са борбом; ширите истину и одупирите се лажима и пропаганди наших непријатеља и помозите другима да раде то исто. И најважније: само гласајте за изразито анти-јеврејске и анти-ционистичке странке! Ако оне не постоје, покрените их сами, и сарађујте са другима који раде то исто, без обзира да ли вам се они свиђају или не, или масовно инфилтрирајте и преузмите ционистичке ,,националистичке'' странке. Ако не можете отворено да говорите истину без ризика кривичног гоњења, користите израз ,,банкар'' уместо ,,Јевреј'', и они вам не могу ништа. Причајте о култури и језику уместо о раси, причајте о ,,очувању наше разноликости'' уместо ,,претње нашој нацији'' и.т.д. Они вам не могу ништа ако тако радите, а већина Европљана ће вас разумети шта желите да кажете. Ми Европљани смо можда превише љубазни и наивни за наше добро, али нисмо глупи – и већина нас је уморна од тога што смо третирани као инфериорна бића у сопственим земљама. 

Ако желите да обесите некога или да га упуцате у главу, зато што је издао своју расу или због нападања нације на кукавички и нечастан начин, разумем вас веома добро, али молим вас сачекајте док не победимо, када ово можемо да урадимо законито. Има довољно конопца за све њих, и метака такође, тако да будите стрпљиви. Они ће свакако сви ускоро висити. И њихови потомци испраног мозга. 

П.С. У случају да се питате, ја не могу да оснујем никакву странку у Норвешкој, због мог криминалног досијеа.
Varg Vikernes
Bergen, den 21.04.2012



Нема коментара:

Постави коментар