уторак, 15. јануар 2013.

О Адаму Ланци и његовом племену

Рат у Европи: Шести дио - О Адаму Ланци и његовом племену

Много је Интернет страница и магазина посвећено теоријама завјере, и оно што ме запањује док истражујем ту грађу јесте то како те странице и магазини у исти кош стављају очито лудачке теорије завјере са онима које су итекако утемељене. Нпр. у истом тону помињу Ајкову теорију о "комододрагонцима", раси рептила која наводно влада Земљом и чињеницу да је историја коју нам презентује званична наука пуна неистина и лажи, баш као да обе те теорије спадају у исту категорију. Говоре о глупим Америма који носе капе од алуминијумске фолије како би примили поруке од ванземаљаца и о историчарима који доводе у питање званичну историју, баш као да те вијести спадају у исту категорију.

Они истина помињу добро утемељене теорије завјере, и морају тако, јер те теорије постоје и одистину су веома добро утемељене - и било ко оштроуман и са нешто знања, неко је извршио макар малу истрагу доћи ће до истог закључка. Једино што могу да ураде а да подрију такве теорије јесте да их стрпају у исти кош са очито лудачким теоријама - од којих су многе КРЕИРАНЕ БАШ ИЗ ТОГ РАЗЛОГА. Ако имате листу од 100 теорија завјере, а само њих пар испадне истинитима, онда је прилично мало вјероватно да ћете икада наићи на такве, истините теорије и успјети да их проучите. Ви можете да сварите можда само пар таквих подметнутих лудачких теорија прије него што одустанете од свега тога и одлучите да се бавите нечим другим. Они су на тај начин постигли шта су хтјели; ви не успијевате да дознате ништа о правим уротама против људског рода и ако икад и наиђете на неку такву, помислићете и за њу да је безвриједна као и ове остале и аутоматски ћете је одбацити. Изгледа да, ако пожеле да се осигурају да минирају било коју алтернативну теорију, све шта треба јесте да јој прикаче етикету "теорије завјере". Ако она спада у ту категорију, ми аутоматски морамо да помислимо за такву теорију да је погрешна и смијешна, и тако је одбацимо. Крај приче.

Једна од теорија којој је дато најмање пажње је наравно она да јевреји покушавају да истријебе европску расу. Та теорија је, колико ја знам, једино презентована у "Протоколима Сионских мудраца", који су, наравно, представљени као "теорија завјере" која је исмијавана и нападана већ еонима. Ово је највјероватније и теорија завјере за коју највећи број људи већ унапријед "зна" да је ЗАСИГУРНО ПОГРЕШНА.

Врло је интересантно, ако заправо кренете да проучавате "Протоколе", пронаћи ћете да су јевреји учинили и да чине ГОТОВО У ПОТПУНОСТИ ИСТО ОНО шта "Протоколи" и тврде да су учинили и да ће учинити! Такође ћете да уочите и чињеницу да су скоро сва издања "Протокола" објављена након 2. рата озбиљно цензурисана и скраћена. Морате чак и да се добро потрудите да било гдје пронађете копију књиге! Они нам презентују "чињеницу" да су "Протоколи" подметачина, да су у ствари темељени на позоришној представи и писани од стране тајног агента царске Русије с циљем да се дискредитују јевреји (који су у то вријеме били заузети убијајући руско племство, разносећи бомбама њихову дјецу и сл, све у склопу јеврејског нихилистичког покрета (само још један јеврејски терористички покрет) у Русији у то вријеме (крај 19 вијека) с циљем да се припреми бољшевички преврат), и наравно, готово је немогуће за нас данас да засигурно знамо је ли томе било тако или не. Али то је у коначници неважно, јер ми можемо да судимо о тој књизи по њеној садржини. Ако чињенице презентоване у књизи ОДГОВАРАЈУ СТВАРНОСТИ, ако ИМАЈУ СМИСЛА и ако презентују чињенице КОЈЕ СУ ОНАКВЕ КАКВИМА ИХ И ЗАПАЖАМО, тад једино можемо да дођемо до закључка да књига МОРА ДА ЈЕ ИСТИНИТА, да ко год да ју је написао је МОРАО ДА ДОЂЕ ДО ИСТИНЕ о јеврејима и њиховим подлим плановима! Ако није темељена на истинитим чињеницама, тад је књига једино могла да буде написана од стране неког пророка који је захваљујући својим божанским моћима могао да предвиди ствари описане у "Протоколима" декадама прије него што су се десиле. Шта је вјероватније, да је ту књигу написао неки човјек (можда баш веома паметан руски инспектор?), који је дознао њихове планове и упозорио јавност са својом књигом/извјештајем; или пак неки пророк дарован од небеса који ју је написао због неких, само њему знаних разлога?

Данас смо бомбардовани оптужбама и исмијавани и самим помињањем "Протокола сионских мудраца", али они који си дају труда да оптужују и исмијавају вјероватно књигу никад нису нити видјели. Они само понављају попут папагаја што су други рекли прије њих, и чине оно што послушни робови и требају да чине. Они послушно чине оно за шта су и испрограмирани (баш као што је "чудесно предсказано" у "Протоколима"). Они који имају мозга и муда да мисле својом сопственом главом, биће обесхрабрени оног трена кад покушају да "прогуглају" "Протоколе" и пронађу листу крајње идиотских теорија које су сврстане у ту исту категорију "теорија завјере", и највећа већина ваљаних људи и жена ће се покорити и одустати прије него што уопште и пронађу пуну верзију књиге, камоли да је и прочитају.

Ту су и друге стварне антиевропске завјере које су нам познате, али макар о једној од њих илегално је чак и дискутовати, али оно шта могу да вам кажем јесте да су јевреји у Совјетском Савезу тврдили још 30-тих година да је 6 МИЛИОНА ЊИХ ИСТРЕБЉЕНО од стране Нијемаца, другим ријечима, ПРИЈЕ НЕГО ШТО ЈЕ РАТ И ПОЧЕО. Дапаче, јевреји су тврдили тако нешто у много наврата и прије тога, у 1919. и 1921. као и у 1938. ЗАШТО су износили такве тврдње? И зашто баш 6 милиона сваког пута? Ми сви знамо да је то лаж, чак и они који стварно вјерују да су Нијемци истријебили толике јевреје у току 2.рата, али ЗАШТО су они то тврдили још 1919, 1921. и 1938? Шта су они то знали шта остатак свијета није, ако су они - као што званична историја тврди - знали прије неголи се то десило да ће Нијемци да истријебе 6 милиона њих? Шта ако су они то тврдили без обзира шта су Нијемци стварно урадили или пак нису урадили јеврејима, зато ЈЕР ЈЕ ТО БИО ДИО ЊИХОВОГ ПЛАНА?

Авај! Стварно смо наивни. Толико вјерујемо људима, толико смо наивни и добри да нисмо способни да видимо и у ствари ПОВЈЕРУЈЕМО да јевреји одиста могу да буду толико лукави, окрутни и зли. Ми никад не бисмо радили такве ствари другима као што они раде нама, и ми погрешно мислимо да су они људи попут нас, тако да не можемо сами себе да увјеримо или стварно схватимо да СУ ОНИ ИТЕКАКО СПОСОБНИ ДА ЧИНЕ ТАКВЕ СТВАРИ! Чињеница јесте да их они чине, да су их одувијек чинили, и да они НИСУ ПОПУТ НАС!

Порнографска индустрија је јеврејска и створена је како би сломила европске моралне вриједности и осјећај части. Банкарски систем је јеврејски и створен је како би нас одвео у дужничко робство. Феминизам је јеврејски и створен је како би смањио број дјеце које рађају европске мајке. Капитализам је јеврејски и створен је како би потакао и хранио похлепу и себичност у Европљана. Социјализам је јеврејски изум и створен је како би уништио племенски и расни идентитет Европљана. Хришћанство је јеврејско и створено је како би уништило наше традиције и вриједности. Мода је јеврејска и створена је како би смањила плодност еропских жена и повећала вјероватност да, и ако икада роде, роде дијете мушкарца неке друге расе. И тако даље и даље. Попис геноцидних програма на којима они раде изузетно је дуг, и они сви заједно раде на заједничком циљу да нас све скупа истријебе.

Сада, питање које ћете сви да поставите јесте - ЗАШТО? Зашто би дођавола они то хтјели да ураде? Одговор је изузетно једноставан; ми - храбри, вјешти, креативни, инвентивни, интелигентни и часни Европљани - стојимо на путу према њиховој доминацији над читавим свијетом. Ми смо сушта супротност јеврејима; ми смо часни, искрени, благи и расно чисти, ми се супротстављамо неправди и окрутности, и ми мислимо да су лагање и похлепа лоше ствари, и тако даље. Ми не бисмо никад дозволили њихову владавину, и ми смо много јачи од њих! Они, с друге стране, су одувијек били робовласницима, зеленашима и убицама, пуни превара, подвала, окрутности и бесчашћа, и они су гајили те нечасне работе и особине кроз своју сатанистичку религију. Преко 3000 година они су чак захтјевали да, ако желиш постати јеврејином, мораш прво да убијеш недужно дијете (обично каменовањем). Они који су одбили да ураде тако нешто, јер су сматрали да је то криво и неморално, су и сами каменовани до смрти (због "светогрђа", јер је такав захтјев дошао од стране Јахве, њиховог демонског анти-бога). Сада, након 3000 година практиковања ових зала они су врло успјешно искоријенили сваки траг добра из свог наслијеђа, и од њих је преостала само руља крајње искварених, окрутних и крвожедних створења. Јевреји какве знамо данас потјечу од тих сатанских анти-људи, и они и даље спроводе своје крајње зле ритуале (који су толико одвратни да их нећемо овдје да помињемо), и то на различите начине као што су недавно урадили чивути Adam Lanza и Jeffrey Epstein, и наравно, дуг попис осталих (који су, наравно, од стране мас-медија које контролишу јевреји увијек представљени као "бијели људи"), и то, наравно, објашњава не само зашто желе да нас истријебе, већ и зашто их је толико много у свакој криминалној организацији и послу по цијелом свијету; у кријумчарењу дроге, у робовласништву и трговању бијелим робљем, у кријумчарењу органима, оружјем, у банкарском систему (зеленашењу), у професионалним убиствима (баш као у Murder, Inc.), у масакрирању дјеце, у политици, у порнографској индустрији, у педофилским круговима, у проституцији, и у свим осталим криминалним и одбојним и одвратним пословима. Израел као такав паук је у мрежи организованог криминала цијелог свијета! И усуђујем се да кажем: НАРАВНО ДА ЈЕ! Израел је њихово уточиште.

За оне који и даље мисле ишта добро о јеврејима, и наводе њихова научна достигнућа и награде као доказ како су дивни, и чак као доказ да су можда и бољи од нас (бивајући "одабраним народом" и све то), могу једино да кажем да је то крајња бесмислица. Чињеница јесте да си јевреји дијеле награде међусобно, једни другима, као што је, нпр. Нобелова награда, и то није никакав доказ да су они имало бољи од нас, баш супротно! То је само дио њиховог подлог плана, и ви сте праве будале ако вјерујете да су они ишта бољи од нас. Они су се, нпр. инфилтрирали у све Нобелове установе, тако да сам ја данас далеко више изненађен кад неки не-јеврејин добије Нобелобу награду него кад ју добије неки јеврејин. Они гаје свој позитивни имиџ, између осталога, тако да си и међусобно уручују разноразне престижне награде, што је све дио њиховог подлог плана; и ако се упутите у дубље истраживање свега тога (што ће вас аутоматски означити као "антисемита", па ћете да изгубите посао и свој социјални статус у међувремену) пронаћи ћете иза кулиса само подвале, лукавштину, издаје и лажи. "Бриљантни" Алберт Ајнштајн, који нам је представљен као јеврејски "научни месија" (баш као што нам је Исус представљен као јеврејски јудеохришћански месија, Фројд као јеврејски месија психологије, Роса Луксембург као јеврејска месија феминизма, Карл Маркс као јеврејски месија социјализма, и тако даље), је познат по својој Теорији релативности - но међутим чињеница јесте да то уопште и није његова теорија! Украо је комплетну теорију од једног Европљанина, Анрија Поанкара (Henri Poincare). Кад кренете у дубље истраживање свега овога, открићете да је највећа већина јевреја "одликованих" разноразним наградама (наравно, од стране других јевреја и њихових лакеја) покрала "своје" идеје и теорије (наравно, од Европљана) или су пак добили награде за апсолутне бесмислице; све само да се та раса мјешанаца и криминалаца прикаже у добром свјетлу пред јавношћу. Све је то само дио њихове веома успјешне пропаганде лажи! Истина је та да постоји на хиљаде бриљантних европских умова са сјајним идејама који, осим ако не заврше са својом идејом украденом од стране којег јеврејина, никад не добију дозволу да развију своје теорије, који никад не добију никакву награду или чак било какву пажњу, ЗАТО ЈЕР СУ ЕВРОПЉАНИ! Можда и најочитији и најпознатији примјер тога је управо Хитлерова Њемачка, која је избацила своје јевреје и ЗБОГ ТОГА унутар 12 година постала научно најнапреднија нација на свијету! Иако понешто унапријеђена (и то већином од стране Нијемаца), ракетна наука је данас готово па иста као и 1945. Њемачки научници такође су први доказали везу између пушења и рака плућа, и то чак прије 2. рата, нешто што нам јевреји нису дали да дознамо све до касних 70-тих година, кад су били присиљени да објаве ту чињеницу, само зато јер је процурила и више није могла да се држи у тајности. Они су ЖЕЉЕЛИ да ми поумиремо од рака плућа, и они су жељели да зараде продајући нам тај отров, па су зато заташкали то "нацистичко" упозорење о пушењу. Били бисте више него изненађени кад бисте дознали колико је само европске науке потиснуто од стране јевреја и њихових слуга, јер се није уклапала у њихове планове о нашем истребљењу, јер није могла ни на који начин да се употријеби, а да би помогла у остваривању њихових циљева... Непотребно је и да напомињем да је сва расна наука у потпуности игнорисана, забрањена и исмијана. Нису они жељели ништа од ње. Нпр. нису хтјели да дознамо да је дијабетес некоћ био познат као "јеврејска болест", и да је директан резултат мијешања раса (гдје различити метаболизми у различитим расама долазе у конфликт код мелеза). Што сте мјешавина више раса, то је већа могућност да ћете једног дана да добијете дијабетес. Јевреји, као најизмјешанији накот на свијету природно највише пате од те болести, а Израел од ње поболијева више него било која друга нација на свијету. "Епидемија" дијабетеса коју данас виђамо у Европи је природни резултат тог процеса, такође; мијешања раса и доток расно измијешаних индивидуа. Јако мали број исконских Европљана пати од ове болести. (Наравно, могуће је да добијете дијабетес и иако нисте расно измијешани, и такође, не морате да га добијете ни ако јесте измијешани.) Ово је у сваком случају нешто што они не желе да знамо. То омета њихов план да сврше с нама користећи (уз остала средства) и расно мијешање.

Са свим овим наведеним, преостао нам је само један закључак: НАЛАЗИМО СЕ У РАТУ. Европа је под опсадом! Наша европска раса је у процесу истребљења у геноциду који се одвија већ 2000 година, и многи Европљани (и хришћани и социјалисти и остали интернационалисти такође) учествују у том геноциду. Не препознајемо њихова средства напада, јер су они - превара и издаја - страни нашем духу, али ми смо под нападом. Европа је у рату! Одбраните Европу док није прекасно!

Морам такође да напоменем да ислам и муслимани нису главна пријетња. Они су само средства искоришћена од стране јевреја (који су их први и припустили у Европу, у сваком случају) да нам онечисте крв и униште нас као расу, и не најмање важно, да нас натјерају да се боримо за јевреје у њиховим криминалним ратовима. Наш одистински непријатељ јесу јевреји! Никад то не заборавите!

Сви сте слободни да исписујете, објављујете, користите, преводите и цитирате овај чланак како год и на који год начин желите. Једино кроз просвјетљење других Европљана (ма гдје живјели) ми можемо да превладамо - и да знамо да ХОЋЕМО превладати! Увијек превладамо. Свјетлост увијек превлада над тамом...

Варг Викернес
у Бергену, 14.12.2012

Нема коментара:

Постави коментар