уторак, 15. јануар 2013.

Варг Викернес о Србима

Из интервјуа са Варгом Викернесом (јун 2012.) 

Можете ли нам рећи ваше мишљење и геополитичкој ситуацији на Балкану? Како бисте коментарисали чињеницу да цела "западна" пропаганда приказује Србе као "лоше момке", док са друге стране, свом снагом подржава Балканске муслимане, од Босне, до косова, као и Македоније од скоро?

Варг: Рецимо само да сам планирао бекство из затвора 1999. године, како би се придружио србској војсци у борби против НАТО криминалаца и њихових Албанско-турско муслиманске хорде, али ми је план уништен с обзиром да је затворски систем одједном промењен, и без икаквог разлога и упозорења су ме послали у други затвор неколико дана пре планираног бегства.

Геополитичка ситуација на Балкану? Укратко; Југославија није хтела да пузи пред кошерским владарима Сједињених Америчких Држава (илити "Јеврејских Сједињених Држава"?) након слома СССР-а, тако да су САД, користећи своје полуге, као што су (терористичке организације) ЦИА и касније НАТО (North Atlantic Terror Organisation) извршили освету. Данас немоћне лутке, какви су председници, сагињу се пред САД-ом, и због тога Јужни Словени највише пате због тога.

http://www.burzum.org/eng/library/2012_interview_burzumorg.shtml

Нема коментара:

Постави коментар