недеља, 29. децембар 2013.

Чишћење

Чишћење


Варг Викернес

Постоји једна ствар коју једноставно не разумем: зашто је генерација наших родитеља и генерација њихових родитеља дозволила да Јевреји кроче и пљуну на све што је европско? Зашто нису протествовали? Зашто се нису побунили? Због чега нису урадили нешто – било шта – да заштите Европу? Уместо да се труде да заштите Европу и оно што је европско, изгледа да су били – са само неколико изузетака – активно ангажовани у помагању Јеврејима да достигну свој циљ и униште Европу. Генерација наших родитеља (и њихових родитеља исто тако) имала је директну власт над Европом, све време, са неким изузецима (где су Јевреји имали непосредну контролу), а то су искористили да униште Европу – да униште будућност сопствене деце. Зашто? ЗАШТО!?! Шта није било у реду са њима? Да ли су били потпуно изгубили своје умове? Да ли су били дрогирани?

Екстремни издајници:

image.pngimage.png

Да, заиста се питам: да ли су били дрогирани? Како ико може да уради тако нешто? Да ли је то стварно само резултат холокауст пропаганде, јеврејске кампање “беле кривице”, намењене да уништи наш углед, наш понос, нашу вољу да живимо и вољу да се одупремо њиховом геноциду? Да ли њихова пропаганда заиста може да буде толико делотворна?

Постоје многа објашњења због чега су у толикој мери помагали Јеврејима и сами постали као они; можемо да наведемо све, од испирања мозгова (образовањем и забавом), претњи, подмићивања, можда чак и лекова (вакцина?). Мислим да су млађе генерације боље, из разлогу што имају много више приступа дисидентским информацијама, не само због слободнијег коришћења интернета, већ и у школама – иронично због муслиманске имиграције. Да; муслимани су веома често ти који први пробуде анти-јеврејска осећања међу европском омладином. На пример, у Норвешкој реч “Јеврејин” се користи у школи (међу ученицима), заједно са другим уобичајеним погрдним терминима. Такође, знамо да ни већина муслимана не верује у званичну причу о холокаусту. И то изражавају у школи!

Још један разлог из кога млађе генерације могу да буду боље (тј. скептичније према Јеврејском светском поретку) је наравно чињеница да, док су старије генерације уживале у плодовима подмићивања, млађе генерације су принуђене да се боре; оне плаћају цену луксуза старијих генерација. Они су ти који су силовани и пљачкани на улицама, малтретирани и пребијани од стране банди имиграната у школама, приморани да постану дужнички робови да би и добили било какво образовање (и тиме бар неку наду за будући робовски посао). Патња тера младе да поново поразмисле о ономе што им је речено о њиховом друштву и будућности.
Иронично, решење за све ово је натерати још више људи да пати. Да, осигурати да још више Европљана стварно пати од многих негативних ефеката Јеврејског светског поретка, због тога што се чини да је то једина ствар која прекида јеврејске чини у буди их. Тако да треба да се радујемо кад год нешто пође на зло у Европи; што више незапослености, то боље; што више злочина, то боље; што више немаштине, то боље; што више загађености и  уништења то боље. Није патња оно што је натерало Нeмце 1920-тих и 30-тих да постану “екстремисти” и почну да гласају за партије као што је Националсоцијалистичка немачка радничка партија, већ је чињеница да их је та патња натерала да стварно размишљају – а кад су почели то да раде, тада су морали да дођу до закључка да само ове националистичке и “екстремистичке” партије имају решење
Националсоцијалистичка немачка радничка партија није успела, зато што је остатак света још увек био јеврејски, али у данашњем “глобалном селу” сви су погођени, не само Немци и Италијани као некад, цео Европски континент је више или мање у истој ситуацији. 

Данас смо можда у ситуацији да се више не надамо да ћемо гласањем да се извучемо из ове јаме, због тога што прави и вештачки Јевреји намештају изборе и преузимају скоро све тзв. “екстремистичке” партије. Тако да нам једино остаје да се надамо још већој кризи: оној која ће да уништи овај систем и цео Јеврејски светски поредак. Када Европа (укључујући САД и Аустралију) падне и остатак света ће пасти; Европа окреће точкове. Без Европе, Индија и Кина скоро уопште неће имати муштерије, па ће и оне пасти у периоду од свега неколико месеци, можда чак и недеља. 

Када се то догоди, будите сигурни да тамо где живите имате храну која вам је неопходна за преживљавање. Садите поврће – на свакој зеленој површини коју имате на имању! Купујте зечеве и пилиће и храните их са остацима ваше хране или било чим што ваше имање може да обезбеди! Купујте ловачке пушке и сачмаре! Купујте риболовачку опрему! Исто тако, будите спремни да штитите оно што имате – набавите доброг пса чувара или други “алармни систем” који не зависи од батерија или струје и довољно заштитне опреме, која ће вам омогућити да одбијате нападаче колико год то буде потребно. Европа мора да преживи предстојећу кризу, лако то можемо да урадимо – ако смо спремни на најгоре.
Уместо ових ствари, прави и вештачки Јевреји ће, као што увек и раде, да гомилају залихе злата, због тога што мисле да златом могу да купе све и свакога. Али злато нама не вреди ишта; не можете да једете или пијете злато, нити га можете да га користите за лов или пецање. Његово гомилање ће само резултирати исцрпљивањем ваших финансијских ресурса, као и привлачењем правих или вештачких Јевреја (тј. разбојника) и тако вас изложити већој опасности него што је неопходно.

У најгорем могућем случају, нећете ништа да изгубите ако урадите то што сам вам саветовао; само ћете имати на располагању више и боље хране за вашу породицу, као и више различитих опција за прехрану. У другу руку, ако не урадите оно што сам вас саветовао, а деси се најгори могући сценарио, највероватније ћете да изазовете не само вашу смрт, већ и смрт ваше породице.

Побрините се да ми – Одалисти, расисти, пагански “екстремисти” – имамо веће шансе да преживимо од других и да будемо спремни да изградимо нову Европу, на рушевинама старе. Не само да треба да пустимо да овај свет буде уништен, треба и да уништимо његове темеље и да после саградимо нови свет на паганским темељима.

Немојте да помогнете онима који вам затраже помоћ, осим ако и они нису Одалисти, који су дали све од себе да се припреме за кризу. Пустите да мултикултуралисти, либералисти, интернационалисти, капиталисти, феминисти, хипи “пагани” и остали прави и вештачки Јевреји нестану, en masse. Не будите милостиви! Не дајте им ништа! Могу да буду плавокоси, плавооки и светле пути колико желе; ако се нису припремили за кризу, на коју их ја и многи други упозоравамо, ако нису имали толико разума да виде оно што долази, тада и они заслужују да умру – осим наравно ако су у питању европска деца (морамо увек да дамо све од себе да помогнемо правој европској деци у невољи! Није њихова кривица ако су њихови родитељи били испраног мозга и нису се суочили са стварношћу).

Права истина је да нашу планету не загађују кола, фабрике, електране, да производња хране не уништава наше земљиште, да градови не уништавају природу. Проблем није у цивилизацији или високој технологији. Проблем је у томе што је човечанство стигло до броја од 7 милијарди јединки (ускоро и више). Са друге стране, светска популација од нпр. 100 или 250 милиона може да живи где год хоће и да ради шта год хоће, а да наш свет још увек буде зелен и здрав, а ваздух који дишемо свеж и незагађен.

Предстојећи период промене је веома добар за нас. Човечанство ће да се ослободи “мртвог терета” и у великој мери побољша у свим аспектима. Неће бити потребан никакав “холокауст” за уклањање “мртвог терета”; сам ће себе да уклони, својом глупоћом, неспособношћу и недостатком вештине. Пустимо их да умру од глади са џеповима пуним њиховог драгоценог злата. Нека нестану у холокаусту који су сами за себе створили. Нека човечанство пожње оно што је посејало. Сваки човек добија оно што је заслужио.

Живим јужно од Лиможа, у области Лимузин, северно од Брива, у централној Француској и позивам све друге Одалисте да се преселе у ову руралну, јефтину и веома европску област (само су градови у Француској преплављени емигрантима, село је још увек прилично европско). Што нас више има, веће су шансе да преживимо. Што нас је више, то је веселије. Такође охрабрујем друге да се сакупљају на другим местима, у другим државама и ту формирају мале или велике европске заједнице, где пагански Европљани могу да подрже и помогну једни другима и осигурају свој опстанак – а са собом и опстанак европских традиција, обичаја и погледа на свет. HailaR WôðanaR!

PS. Постоји доста добрих сурвивалистичких видеа на интернету, на YouTubu и на другим местима, тако да нема доброг изговора за било кога да не зна шта да ради.

Када сва друга светла утихну:

image.pngimage.png

Складиштите углавном органско семе и чувајте га за време које долази; добро је и складиштити суву храну:

image.png

Превео са енглеског Александар Маслар



http://thecallofthule.wordpress.com/

Нема коментара:

Постави коментар