субота, 14. децембар 2013.

Зашто Нације труле изнутра?

Зашто Нације труле изнутра?


Варг Викернес
За почетак мало музике, да вам помогне да контролишете бес док читате овај пост…
Јевреји уништавају и Грке и Римљане. Они једу месо својих жртава, праве каишеве од њихових утроба и мажу се њиховом крвљу… Све у свему, 220.000 људи је нестало у Цирени и 240.000 на Кипру и из овог разлога ни један Јевреј не сме да крочи својом ногом на Кипар данас.” (Дио Касиус)
“Доћи ће дан када ће све нације у којима пребивају Јевреји морати да поставе питање њиховог избацивања, питање живота или смрти, доброг здравља или хроничне болести, мирне егзистенције или непрестане социјалне грознице.” (Франц Лист, познати композитор, цитат из књиге пук. Е. Н. Сенкчурија “Are These Things So?”, страна 278)
Јевреји формирају сопствену државу и поштујући само своје законе, избегавају законе државе домаћина. Јевреји увек сматрају заклетву дату хришћанину неважећом. Током кампање 1812, Јевреји су били шпијуни, плаћени од обе стране, издавали су обе стране.” (Гроф Хелмут фон Молтке, пруски генерал)
Они (Јевреји) раде ефикасније против нас од непријатељске војске. Они су сто пута опаснији за наше слободе и већи циљ за који се боримо… Треба жалити то што их, још много раније, свака држава није ловила као друштвену пошаст и највећег постојећег непријатеља благостању Америке.” (Џорџ Вашингтон, из књиге “Maxims of George Washington” издате од A. A. Appleton & Co.)
the-jews
“Јевреј не може да буде прави патриота. Он је нешто сасвим другачије, као неки штетни инсект. Мора да се држи изолован, од места где ће бити у могућности да прави штету – чак и прогромима, ако је неопходно. Јевреји су одговорни за бољшевизам у Русији, у Немачкој исто тако. Био сам сувише попустљив према њима за време моје владавине, још увек горко жалим за услугама које сам учинио истакнутим јеврејским банкарима.” (немачки кајзер Вилхем II, Чикаго Трибјун, 2. Јул, 1922.)
Јевреји су они који праве проблеме у Мађарској… Они деморалишу земљу и они су лидери револуционарне банде која мучи Мађарску.” (мађарски кардинал Миндзенти, цитиран у B’nai B’rith Messengeru, 28. јануар, 1949.)
1292805378612
“Плашим се да ће јеврејске банке са својом превејаношћу и лукавим триковима потпуно преузети контролу над бујним богатствима Америке и искористити то да поробе модерну цивилизацију. Јевреји неће оклевати да гурну цео хришћански свет у рат и хаос, само да би Земља постала њихово власништво.” (Бизмарк)
“Треба да натерамо хришћане у рат, користећи њихову урођену сујету и глупост. Они ће масакрирати једни друге, правећи места за наш сопствени народ.” (рабин Рајкхорн, Le Contemporain, 1. јул, 1880.)
MULTICULTURALISM-DIVERSITY
Постоје две животне силе у свету који познајем: јеврејска и не-јеврејска, наша и ваша… Не верујем да су основне разлике између не-Јевреја и Јевреја помирљиве. Ви и ми можемо да дођемо до разумевања, никада до помирења. Увек ће постојати иритација, све док смо у блиском контакту. Због тога што нас природа, конституција и визија одваја од вас, заувек.” (Морис Самјуел, “You Gentiles”, Harcourt, Brace & Co., Њу Јорк, 1924, стране 19,23)
Од када су Јевреји измислили тужбу за анти-семитизам 1880-тих (реч “анти-семитизам” је први пут одштампана 1880., у Јеврејској Енциклопедији, део I (1901), стр. 641), која је изграђена јеврејским новцем, организацијама, пропагандом и лажима (као што је превара  Холокауст), она је као змијски отров који паралише нервни систем. Треба се клонити чак и помињања речи “Јевреј”, осим ако се користи у најповољнијем и најпозитивнијем контексту.” (Чарлс А. Вајсмен, “Who is Esau-Edom?”, стр. 63)
banking
Анти-семитзам је толико инстинктиван, да се може назвати једним од прималних инстикта човечанства, једним од важнијих инстикта, који помаже раси да се сачува од потпуног уништења. Не могу довољно јако да истакнем његов значај. Анти-семитизам није, као што су Јеверји покушали да убеде свет, створена предрасуда. То је дубоко скривен инстикт, са којим се сваки човек рађа. Он га није свестан, како и других инстикта самоочувања, све док га неки догађај не пробуди. Исто као што се капак сам тренутно затвори, кад нешто лети у правцу вашег ока. Исто тако је брз и сигуран инстикт анти-семитизма који је пробуђен у човеку… Не постоји ни један случај у коме Јевреји нису потпуно заслужили жесток бес својих прогонитеља.” (Семјуел Рот, “Jews Must Live” (1934), стр. 64)
“Ми, Јевреји, смо уништитељи и остаћемо уништитељи. Ништа што ви урадите, неће испунити наше захтеве и потребе. Ми ћемо заувек уништавати, због тога што желимо цео свет за себе.” (Морис Семјуелс, “You Gentiles”, стр. 155)
large
“Имаћемо светску владу, свидело се то вама или не. Једино питање је да ли ће се до те владе стићи освајањем или саглашношћу.” (јеврејски банкар Пол Варбург, 17. фебруар, 1950., у сведочењу пред Сенатом САД)
…(Ми) морамо да зауставимо ове ројеве Јевреја који тргују, трампе се и пљачкају.” (генерал Америчког грађанског рата, Вилијам Шерман)
scan15
“Највећа опасност за нашу земљу лежи у великом уделу њиховог власништва и утицају у нашој филмској индустрији, нашој штампи, нашем радију и нашој влади.” (Чарлс А. Линдберг, говор у Де Мојну, Ајова, 11. септембар, 1941.)
Он је информисао неповерљив свет да су крвождерни јеврејски терористи побили 66 милиона жртава у Русији, од 1918 до 1957! (Александар Солжењицин, “Архипелаг Гулаг”)
“Јевреји су пљачкашки господари савременог доба.” (Наполеон Бонапарта)
images (2)
“Они (говори о Јеврејима) су лешинари човечанства… Они су држава унутар државе. Сигурно нису прави грађани… Јеврејско зло не потиче од појединаца, већ из фундаменталне природе овог народа.” (Наполеон Бонапарта, говор пре заседања државног већа, 30. априла и 7. маја, 1806.)
“Јевреји су најмрскија и најсрамотнија од свих малих нација.” (Волтер, “Бог и његови Људи”)
“Г. Ван Хининг, изненађен сам што сте изненађени. Ви сте студент историје – и знате да су породице Борџија и Медичи биле јеврејске породице у Италији. Сигурно знате да је било папа из обе ове куће. Могуће је то да ће вас изненадити сазнање да смо да сада имали 20 јеврејских папа, када будете имали слободног времена које се подудари са мојим, радо ћу вам показати имена и датуме. Из њих ћете научити да су злочини почињени у име католичке цркве, почињени под владавином јеврејских папа. Лидер инквизиције је био један од њих, Торкемада, Јевреј.” (“Woman’s Voice”, 25. новембар, 1953.)
der-strurmer-cartoon
“Плашим се да обични људи не воле да им се говори да банке могу да праве новац и да то и раде… И они који контролишу кредит нације, директно утичу на политику владе и држе у својим рукама судбину народа.” (Реџиналд МекКена, бивши британски канцелар државног трезора, 24. јануар, 1924.)
“Јеврејски народ као целина ће бити свој сопствени месија. До светске доминације ће доћи растварањем других раса, аболицијом граница, уништењем монархија и успостављањем светске републике, широм које ће Јевреји имати привилеговано држављанство. У овом новом светском поретку, деца Израела ће поставити своје лидере, без опозиције које би им се супроставила. Владе различитих народа, који ће формирати ову светску републику, без тешкоћа ће пасти у руке Јевреја. Тада ће бити могуће да Јевреји присвајају приватну својину и да користе државне ресурсе. Тако да ће пророчанство из Талмуда, оно које каже да ће сва светска имовина да буде у њиховим рукама када буде дошло месијанско време, бити остварено.” (Барух Леви, “Писмо Карл Марксу”, La Revue de Paris, стр. 54, 1. јун, 1928.)
“Анти-семитизам је заразна болест – добија се од Јевреја.” (Едгар Џ. Стил)
zres5_www.kepfeltoltes.hu_
Неки не верују да Јевреји имају велики план за оно што раде. У реду. Можда немају, можда делују независно једни од других и уништавају свет – напослетку и сами себе – на тај начин, једноставно због тога што су Јевреји, а то је оно што Јевреји раде. Ни гљиве у зидовима куће немају велики план, али на крају ће ипак да униште кућу, ако им се дозволи. Ако се не уклоне пре него што то ураде. HailaR WôðanaR!
Европа после Јеврејске инфекције:
bangladeshi-taxi-driver-rapes-customer-gets-7.5-years-for-crime-9.1.2013coups_et_blessures_robert_faurisson_betar_tagarzx500y290_10540961200 (60)pict4960x2027666rape9islam-london4uk_muslim_rape_gangimages (7)london-muslim-protest-8
Европа пре Јеврејске инфекције:
800px-Botticelli-primavera800px-Olympia-ZeusTempelRestorationJohn_Reinhard_Weguelin_–_A_Bacchantegreece-oracle-at-delphi-grangerskaldOetzi_Bild-2judgeLake_Nemi_1831KHORDkl-108220.86222Burzum.org1images (16)images (17)images (22)images (31)-religious-ceremony-in-ancient-greece-francis-oliver-finch800px-Women_of_Amfiss
Превео са енглеског Александар Маслар

Нема коментара:

Постави коментар