понедељак, 21. јануар 2013.

Паганска част


Паганизам: Део XX - Паганска част


Постоји доста Европљана (у Европи и другде) који индентификују себе као Паганима, и њихов број се повећава из минута у минут. Већина тих Пагана Аврамове религије гледају са презиром и доста нас невољно користимо термин "религија" када се говори о паганизму, јер је запрљано са следбеницима Аврамових религија; зато што је због њих тај термин постао синоним за "незналицу", "назадност", "непросвећеност", "догматски", "опасно", и "лицемерно". Слично томе, ми често инстиктивно одбацујемо све што ти религиозни полу-људи говоре, мисле, раде или било како да се изражавају. Било шта да кажу мора да је погрешно. Било шта да ураде мора да је погрешно.

Често смо и у праву када тако мислимо, али морамо да пазимо да не одбацимо и оно што је добро, зато што је нама већина онога што је везано за аврамову религију, хришћанство, у свим његовим нијансама и формама, није базирано само на одбојношћу јеврејске сатанске религије; него је такође базирано на нашем европском Паганизму. Већина њихових моралних начела су европски (тј. Пагански)! Скоро сви њихови религијски фестивали су фалсификовање наших европских узвишених фестивала! Уколико свучемо са хришћанства његов јеврејски садржај, тако што би одсекли његов бунтовнички, поданички јеврејски пипак, које је ушао у Европу из Јудеје, гушећи и контролишући европске хришћане, нама би тада преостало чисто европско тело. Чак и када би било огуљено до голе коже, такорећи, оно би и даље остало европско. И сама идеја Бога који се жртвовао да би касније васкрсао из света мртвих, је потпуно европски.

Било који приговор који Пагани треба да имају, а везано за хришћанство, није њихов морал, него углавном њихово одбијање част и њихово учење како треба бити понизан полу-људски роб, којим заповеда Азијски анти-бог Јевреја, како би служили криминалне Јевреје јер су они његов "изабрани народ", са специјалним повлашћењима који они имају за разлику од свих нас.

Када такозвана Црква Сатане (чији је оснивач јеврејин Anton LaVey (=Levi)), жели да сломи "хришћански" морал, они углавном покушавају да сломе паганске елементе хришћанства. То исто раде и сви други (мање или више) нихилистички покрети пропагирани од стране јевреја и њихових слуга, представљени као алтернатива тих "назадних", и "догматских" религија. Такође покушавају да нас убеде како смо сви ми Пагани, само уколико се супрастављамо свему ономе што би хришћанство требало да буде. Укидањем било каквог морала или уздржавање од њега, презентовано нам је као "пагански". Е па ја се извињавам ако ће вас то разочарати, али то уопште не мора да значи; не постоји живо створење на планети које је више морално и честито него што су то прави Европљани (=Пагани)! Основно начело које то осигурава јесте Пагански кодекс части. Част је темељ Паганског верујућег система. Само часни људи су достојни поштовања; само часним људима је било дозвољено да владају; само часним људима је било дозвољено да гласају; итд. Уколико немаш части у себи, слободно можеш отићи и обесити се.

Није часно лагати, чинити прељубу, варати, красти, опијати се (посебно не толико да си потпуно омамљен), није часно да имаш секс пре или ван брака, да будеш насилан или на било који други начин да повредиш жену или дете, да побегнеш од опасности, да толеришеш било какву форму злостављања према себи или другима, није часно показивати непоштовање према својим родитељима, није часно стицати богаство на туђој несрећи, није часно лажно сведочити, и тако даље... Нису потребне претње или физичке границе ако имаш друштво са чврстим осећајем части. Имати данас осећај части, у потпуно трулом свету, у коме је доминантан јеврејски нихилизам, није никаква предност, и сигурно нас неће одвести у победе. Ми не можемо победити нечасног непријатеља са било чим часним. Давид је победио Голијата, не зато што је био бољи, него зато што је у том дуелу варао и узео оружје да се бори са дистанце. То му је донело победу код много јачег и часнијег Голијата, и Давиду, који је наравно јеврејин, и коме је само то било битно у томе тренутку. Јевреји не знају за част, и служе се нечасним радњама где год то могу. Они се чак и хвале и славе то, као што је њихов мит о Давиду и Голијату. Морално начело у том миту је (за Јевреје): "Ми јевреји смо слаби, мање способни и немамо части, али ми ћемо победити на било који други начин, зато што ми варамо, лажемо, забадамо нож у леђа нашим непријатељима, и користимо било који други неморалан акт који нам падне на памет у том тренутку". Једини начин на који који поштен човек може да победи овог трулог јеврејина, јесте да такође обезбеди оружје у дуелу, и убије га пре него што он напуни своју праћку (и даље говорим метафорички, наравно...)

Када то буде урађено, и када Европска кућа поново буде чиста, ми ћемо се сетити нашег кодекса части. Мораћемо поново саградити нову хомогену Европу, базирану на нашем паганском кодексу части. Не на анти-хришћанству, анти-јудаизм, анти-феминизму, анти-капитализму, анти-либерализму, или анти- било чему, него само кроз наш пагански кодекс части, који ће поништити сваки страни утицај. Ми нисмо супротност било чега, или било кога. Ми смо Пагани. Европљани по крви и духу! Ми ћемо просто почети све испочетка, као што смо вероватно били почињали и раније (сетите се само Атлантиде, Туле, Хипербореје, или можда чак и самога Марса).

Када наш Голијат у будућности поново буде рођен, у нашој раси, када такође нечасно (метафорички говорећи) убије нечасног Давида, тада ће нас водити у победу, заборављајући грешке, и само њихове часне карактеристике ће бити поново враћене у живот – када часно европско дете буде поново рођено, и изабере да буде баш као што су они некада били. Они ће бити упамћени, не по крвавим рукама, лукавству, њиховим лажима или могућем злочину према нашем непријатељу. Већ ће бити упамћен због њиховог позитивног и апсолутно неопходном доприносу опстанка наше племените и часне Европске расе и културе. Упамтите их због свог пожртвовања који су чинили за нас.

Варг Викернес
Берген, 21.12.2012


"Свако жели да забије мач у змајево срце, али нико не жели да држи дршку."

http://www.burzum.org/

1 коментар: