субота, 15. март 2014.

Међу Рушевинама

 Међу Рушевинама



Варг Викернес

Изворни текст

У Европи постоје историјски локалитети различитих врста, које можете да посетите и видите везу између савременог човека и прошлости, сопственим очима. Можете да видите оно што је некад било и шта је од тога постало. У већини случајева потпуно је уништено, ако не потпуно онда бар делимично, услед анти-европског таласа уништења препуног мржње, донесеног на наш континент од стране јудео-хришћанства.
Пријатељ и ја смо данас повели наше породице на галско-римски локалитет. Моја породица је већ била тамо, са добрим пријатељем из Île-de-France-а, али када смо дошли, схватили смо то – о не – да прошли пут заправо нисмо стварно били тамо… само смо посетили оно што би се најбоље описало као гомила крша, који се налази пар стотина метара од правог локалитета. Осећам се помало лоше што сам довео свог доброг пријатеља само због тога да види ту гомилу крша, прошли пут када смо (скоро) били ту, па сам решио да напишем неку врсту извештаја ове нове посете, са надом да ће он то да цени.
Наравно, понели смо опрему за камповање, као и нешто хране и док смо припремали оброк и јели, дискутовали смо о жалосној чињеници да су јудео-хришћани дошли у нашу Европу и уништили скоро свако од европских светих места. Јудео-хришћани су узимали камење од кога је био саграђен храм поред кога смо се налазили, да би саградили цркве (овог пута на другом месту, не на месту срушеног храма, што су иначе чинили). Тако да су храмови постали обичне рушевине, не због зуба времена или временских услова, већ због деловања људи. Грађени су да трају вечно, али због безобзирности пуне мржње и екстремног презира јудео-хришћана према европском наслеђу, сада су само рушевине.  
 
IMG_2259

Ипак, никаква количина јудео-хришћанске деструкције не може да нам одузме магују паганских места, или тај осећај повезаности са Старинама, док ходате куда су они ходали и додирујете оно што су градили, или бар оно што је остало од тога.
Иако још увек имамо доста ових паганских места, или пре још увек имамо доста рушевина које су остале од њих, већина их је оскрнављено од јудео-хришћана, који су уништили, најчешће ватром, сваки европски храм на који су наишли, срушили камене зидове, разбили статуе, посекли свете лугове и поубијали свештенике и свештенице. После тога су саградили сопствене храмове, у част свом злочиначком идолу и његовом “божанском оцу”, баш на остацима европских храмова, како би обезбедили то да их нико више не нађе, пита се шта су представљали, какву су сврху имали или чији су храмови били. Само јудео-хришћанство се толерисало: на шта год да су ставили своје руке, било је уништено.

IMG_2243

Тако је време пролазило и наше наслеђе широм Европе је могло да буде заувек и потпуно изгубљено, да није било муслимана освајача. Да, муслимани су пронашли грчке и латинске текстове и превели их на арапски. Из њих су доста тога научили, заправо толико тога да су постали технолошки и научно напреднији од примитивних јудео-хришћана! Имали су приступ старој европској науци, филозофији, математици и свему осталом: свему што је било одбачено и уништено од стране махнито бесних јудео-хришћанских лудака.

IMG_2394

Као одговор на инвазију муслимана, такозвани “папа” је дигао крсташе против њих. Када су европски крсташи поразили технолошки и научно напредније муслимане и освојили њихове земље, нашли су старе грчке и латинске текстове, или њихове арапске преводе. Нашли су пут назад у Европу…

IMG_2395IMG_2397

Радуј се Европо! Када су се ови текстови раширили Европом, дошла је ренесанса, која је у ствари била резултат тога што је Европа поново нашла себе: паганску филозофију, математику, књижевност и науку антике, коју су нам вратили муслимански освајачи. Нашли смо оно што су јудео-хришћани пуни мржње, уништили овде у Европи. Чак ни терор јудео-хришћанства није могао да угуши ту поново разбуктану ватру, која је поново пробудила европски дух. 

IMG_2396

Све од ренесансе па до сада, Европа је покушавала да се отараси јудео-хришћанског јарма, да би се ослободила менталних, духовних и физичких ланаца, јеврејског култа “хришћанства”. Полако али сигурно одбацујемо јудео-хришћанство, корак по корак, дан за даном, са њим одбацујемо и самопрезир, понизност, животомрзачко јудео-хришћанство које нам је наметнутно на силу, насиљем, мучењима, претњама, лажима, злобом, уништењем.

IMG_2399

Европа се буди, враћа се у живот. Европа отвара очи и види светло, први пут после христијанизације. Европа постаје  Европа поново…
Многи посрћу на свом путу ка назад. Многи падају. Многи пођу странпутицом. И можда ће требати да прође неко време пре него што се Европа потпуно пробуди, али временом ће се потпуно пробудити – из разлога што без обзира на то колико гована поспу по нама, још увек ћемо бити Европљани испод њих, због тога што је наша крв европска.

IMG_2400

Захваљујући муслиманима позанајемо добро особине римског и грчког изданака европске религије, игром случаја знамо доста и скандинавском изданку. Због фолклора, изворне музике и савремене пост-ренесансне археологије, знамо још више о њима, као и о другим изданцима европске религије. Знамо довољно да реконструишемо европску религију, да је оживимо и кроз њу оживимо и Европу: крв и тло!

Саветујем вас, пријатељи Европљани, да посетите ова света места, могу се наћи широм Европе: осетите енергију, осетите колико су важна за важе духовно биће. Видите шта су јудео-хришћани урадили светим местима ваших предака, пусите нека тај поглед искорени сву привлачност ка њиховој такозваној религији. Сетите се шта сте! Сетите се ко сте!SaveFrom.net

Слава нашим Боговима! Слава и радост!

PS. На неким од ових фотографија се виде рушевине домова оних који су подигли храмове које смо данас посетили:


IMG_2343
IMG_2344
IMG_2345
IMG_2359IMG_2362
IMG_2360 IMG_2361
IMG_2346
IMG_2358
IMG_2347


IMG_2350

Превео са енглеског Александар Маслар


http://thecallofthule.wordpress.com/

Нема коментара:

Постави коментар