недеља, 2. март 2014.

Ционистички Гојими

Ционистички Гојими




Варг Викернес

Док сам био млад дечак, уживао сам у читању историјских стрипова: о Викинзима, диносаурусима, детективима, Француској револуцији итд., али омиљени ни је био један о крсташима. Плавокоси европски ратници, предвођени Ричардом Љављим срцем, који се боре против црнпурастих муслимана; све је имало смисла: они се боре да би заштитили Европу од ових ужасних азијских звери! Такође сам са поносом могао да читам о Норвешком крсташком походу, који је водио норвешки краљ Сигурд I, који није изгубио ни једну једину битку против муслимана. Кул! Чак сам се у једном тренутку возикао наоколо у колима са налепницом Темплара, надајући се да ћу испровоцирати што је више муслимана могуће.

Моја кола са налепницом Темплара на ветробранском стаклу:

IMG_5358

Ах, добро. Не, то није било кул. Из неког разлога требао је да се догоди масакр хришћанског масона и ционисте Андераса Брејвика у Утоји, да би ова чин била коначно разбијена. Наравно, истина је та да су крсташи оформљени од стране папе, да раде за Јевреје, а Витезови Темплари су били њихови елитни војници. Нису покушали да избаце муслимане из Иберије, баш као што би прави Европљани урадили; уместо тога покушали су да поврате “Свету земљу”. Нису се борили, убијали и умирали за Европу, већ несвесно за Јевреје!1



1Крсташи су се понекад у “Светој земљи” борили и против Јевреја, али ово наравно није била намера оних који су их створили. Као што сам ракао и раније: и Јевреји праве доста грешака и већина онога што они раде не успева.


Наравно, такозвани анти-џихад покрети у Европи, нису нимало бољи. На пример, ултра-јеврејска Енглеска одбрамбена лига (English Defence League – EDL) у основи свог обележја има темпларски симбол, црно-белу заставу са распећем, а њихов слоган је “In hoc signo vinces” – “Под овим знаком победићеш”.
EDL лого:

EDL_LOG_Aug_2011

Анти-џихад покрети, створени, спонзорисани и вођени од стране Јевреја (најчешће користе имена која звуче екстремно националистички, како бисмо сви мислили да су они европски националисти), се надовезују на слику јеврејских слуга, којима су манипулисали Јевреји да нападају муслимане током крсташких похода, представљени као европски хероји. Ово је тип Европљана који Јевреји прижељкују: глупи, игнорантани, наивни, убилачки настројени мушкарци и жене, који ће да убијају невине ако Јевреји то од њих затраже. Баш као што су радили крсташи, када су убијали чак и муслиманске жене и децу у Северној Африци и на Блиском истоку, далеко од Европе, у толиким количинама да муслимани још увек “виде крв” када угледају распеће. Још увек нас мрзе због тога. Не “невине” Јевреје, који стоје иза тога, већ нас

Тако да, уместо да поверујемо у још лажи које нам ови Јевреји и њихови глупи лакеји SaveFrom.net сервирају о муслиманима, хајде да трезвено погледамо ко су они стварно, зашто су овде и ко стоји иза тога што се толико муслимана досељава у Европу. Многи од нас већ сумњају да иза Ал-Каиде стоји CIA, да би стврила слику да су муслимани толико опасни за остатак света. Многи од нас, са добрим разлогом, већ сумњају да Мосад има потпуну контролу бар над већином муслиманских екстремистичких организација и да одржава и манипилише џихадима, како би извршавали убиства и терористичке нападе – и сву кривицу прикачили “исламистима”.

Зашто би то радили? Зашто би преувеличавали опасност од муслиманског тероризма? Да би направили диверзију; да би осигурали то да многи од нас скрену пажњу са Јевреја и онога што раде на Блиском истоку. Уместо да се боре против Јевреја, многи Европљани заврше као и крсташи, борећи се против ислама – борећи се не за Европу, већ као топовско месо за Израел, као што ови губитници SaveFrom.net раде – као што и ови момци раде:

UK-Tropp-Afghanistan

Схватам то да су и муслимани паразити, да долазе овде да бесрамно уживају у плодовима Европе, да немају то у њиховим сопственим трулим отаџбинама, због тога што су и они толико трули да не могу ништа да створе сами. Такође схватам то да ће да претворе Европу у муслимански континент, ако буду у могућности. Схватам и да много пута у прошлости нису успели да заузму Европу војним путем, тако да су променили тактику и покушавају ово да ураде гомилањем. Како год, схватам и то да су углавном Јевреји, као овај SaveFrom.net, ти који им дозвољавају да дођу, који манипулишу и приморавају Европљане да их прихвате. Тако да су они ти, који су на првом месту одговорни за присуство толиког броја муслимана у Европи.
Муслимани нису наш највећи непријатељ. Они који су их пустили овамо јесу; Јевреји, европске издајице и јеврејске слуге! Не само због тога што су масовно пустили муслимане у Европу, већ и због тога што то још увек раде. Вероватно најопаснији за европске националисте су “гојими ционисти”, тзв. анти-џихадисти, наравно и њихови јеврејски господари, који претварају искрен и праведан гнев и вољу за побуном европских националиста против јеврејског геноцида против Европе, у још један јеврејски алат. Манипулишу најчешће веома добрим Европљанима, да се боре за уништење Европе, иако је оно што ови Европљани желе супротно од тога.

Европа је под опсадом, наши непријатељи нису само муслимани, већ и Јевреји (посебно они), јеврејске слуге, као и наше сопствене европске издајице, који дају све од себе не би ли уништили Европу, биолошки и културно. Можемо да победимо само ако препознамо све ове групе као наше непријатеље и боримо се протви свих њих. HailaR WôðanaR! 

Превео са енглеског Александар Маслар


http://thecallofthule.wordpress.com/


Нема коментара:

Постави коментар