субота, 14. фебруар 2015.

Погранично Подручје

Погранично Подручје


Варг Викернес
Изворни текст
Требало би да знате да су све савремене нације вештачке творевине. Нема ништа природно у вези са њима. У већини погледа немате ништа више заједничко са већином других припадника вашег народа, него што имате са многима из других народа.
Породица је природна јединица. Директно сте биолошки повезани са члановима породице.
Род (тј. шира породица, фамилија) је исто тако природна јединица. Директно сте биолошки повезани са већином ваше родбине, чији припадници брину за вас, подржавају вас и помажу вам.
Племе је било природна јединица. Сви припадници племена могли су да прате своју линију до истог претка.
Раса (тј. под-врста) је природна јединица. Директно сте биолошки повезани и са већином ваше расе. Та веза је слабија него она између чланова породице и родбине, али ипак постоји.
Врста је природна јединица. Директно сте биолошки повезани и са свим припадницима ваше врсте. Веза је слабија од оне између чланова породице и родбине, као и оне између припадника исте расе, али ипак постоји.
Нација је често супростављена природним јединицама: млади људи често буду послати да убијају и гину, не да би бранили властите породице или род, већ нацију и често се боре против других припадника својих природних јединица. Интереси нације штете интересима наших природних јединица.
Тако да прилично често (када год избије рат између народа) убијамо своју расну браћу и сестре, да би вештачке творевине зване “нације” могле да напредују и нaставе са уништавањем и борбом против природних јединица. Радећи то, боримо се за сопствену пропаст. Боримо се против сопствених интереса.
Молим вас да се, када избије наредни рат, сетите овога. Када преко гвозденог нишана погледате у човека који изгледа попут вас, носећи униформу “непријатељске” нације. Он је човек ваше расе; ваше јединице. У вашем је интересу да он преживи, пре него да преживи било која “нација” на овој планети.
Радите само у корист ваших природних јединица. Увек.
Слава Боговима! Слава и Радост!

https://thecallofthule.wordpress.com/2015/02/14/%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%80%D1%83%D1%87%D1%98%D0%B5/

Нема коментара:

Постави коментар