среда, 31. децембар 2014.

Светлост Мрачног Доба

Светлост Мрачног Доба

Варг Викернес
Изворни текст
Мрачно доба је било много светлије, али и много тамније него што га сматрамо. Због тога што је део Европе био пагански и поседовао јесветлост, док је други део пао под хришћанске агресоре и услед тога имао само таму. Као што овај видео показује, пагани у Северној Европи, који нису били изложени таласу хришћанске културалне деструкције и геноцида, напредовали су током мрачног доба.
Чак је постојало доста злата у Северној Европи тог времена, које је добијено од Римљана, вероватно на исти начин на који су Викинзи добили своје злато од хришћана, неколико векова касније. Због тога што је викиншко доба – одбрамбени рат против агресивних, убилачких и манијакалних хришћана – почело прилично раније него што мислимо. Чак су се и “варвари” који су пљачкали Рим у периоду касне антике, заправо борили против геноцидних, интернационалистичких лудака Рима и треба да се посматрају као први (копнени) “Викинзи”.
Као што каже жена у овом видеу: “Ово је стварност мрачног доба на Северу”. То јест још увек ПАГАНСКИМ деловима Европе…



http://thecallofthule.wordpress.com/2014/12/15/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D0%BE-%D0%BC%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%BD%D0%BE%D0%B3-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%B0/

Нема коментара:

Постави коментар