недеља, 13. јул 2014.

Зашто говорити о Неандерталцу?

Зашто говорити о Неандерталцу?



Варг Викернес
Изворни текст
Много археолошког материјала је намерно или случајно уништено, или је држан у тајности, или је “изгубљен”, или није сматран довољно важним да би о њему расправљали научници. Толико тога “заборављају” да нам помену, да изнесу у јавност.
Није случајна чињеница да су први “археолози” били свештеници, који су најчешће систематично уништавали све доказе који су указивали на то да су Европљани имали било какву врсту културе пре хришћанства. Неки су чак и радили ово без икаквог интереса за оно што данас називамо археологијом, већ чисто да би уништили све доказе који су подривали њихову сопствену верзију светске историје. “Брзо, ископај гроб и уништи све што нађеш унутра, пре него што га неко други нађе!”
Када би свештеници нашли лобање Неандерталаца, чинили су исто то. Наилазили су на велике лобање, које су очигледно биле испуњене мозговима већим од оних које имају савремени људи, тако да су морали да учине нешто! И они који су веровали у теорију еволуције и јудео-хришћани, који су тврдили да је пагански Европљанин био примитиван, имали су озбиљан проблем. Тако да су намернопреуредили кичмени стуб и доњу вилицу, чинећи да Неандерталац изгледа као мајмун. Већ је доказано да је ова слика погрешна, али идеја о Неандерталцу као о мајмунском створењу испупчене вилице је остала и ако посетите неки од сајтова који говоре о Неандерталцу, на већини њих (на срећу не и на свима) наћи ћете на оне који још увек говоре о Неандерталцима на овај начин. Када укажете на чињеницу да је ово погрешно, схватићете да већина њих то већ зна, али из неког разлога наставља да се држи “добро утврђене” лажи. Не знам разлог из кога то још увек чине, чак и када знају да нису у праву, али настављају да чине. Да, у стварности Неандерталац уопште није имао испупчено лице, а супраорбитални торус (тј. избачено чело) још увек повремено може да се нађе код савремених (искључиво) одраслих Европљана.
nowitzki_dpa_400
Rugby_player_with_a_pronounced_supraorbital_ridge
Галски новчићи са портретима Гала чисто неандерталских карактеристика:
vercingetorix
350px-Coin_Vercingetorix
RRC-448-2-Obverse
France11
Уопште нису изгледали као мајмуни: изгледали су скоро исто као нордијски, балтички, фински, словенски, британски и галски данашњи Европљани.Када ово кажем, будем нападан из свих могућих праваца, од стране оних који су гледали – поново и поново, више од стотину година – мајмунску слику наших неандерталских предака, коју су створили јудео-хришћански свештеници. Они не желе да имају таквог претка. Длакавог мајмуна!? Не хвала! Али нису у праву. Верују у лажи. Уместо да прихвате доказе који им се представљају, најчешће папагајаски понављају званичну лаж. Лаж им је поновљена толико пута да није остало места за истину. Славе кромањонског мулата као “прото-Европљана”, а пљују на прото-европљанског Неандерталца и називају га мајмуном…
Нендерталски потомак, неандерталског изгледа:
jaamies3wsnadimpi
Пре него што је Истина имала времена да обује своје чизме,
Лаж је већ двапут отпутовала око света.”
Истина о Неандерталцу је откривена, шири се. Евентуално ће превладати и нама – Европљанима – биће боље када се то догоди.
Прави фацијални угао Неандерталца (и Сванте Пабо):
neander3
PS. У Француској, сваки нађен метал који потиче пре хришћанства се дефинише као “галско-римски”, што сугерише да до доласка Римљана Гали нису имали никаква интересовања, културу, технологију; ништа. Тек у последње време (последњих неколико деценија?), почињу да признају да скоро све од величанствене уметности коју су нашли, потиче из периода пре доласка Римљана.


http://thecallofthule.wordpress.com/

Нема коментара:

Постави коментар