среда, 2. мај 2018.

O Европском Моралу

O Европском Моралу

Аутор: Варг Викернес

Једна ствар која је јако чудна, је то што Хришћани мисле да они имају неку врсту монопола над моралима и правилима доброг понашања да Европљани пре хрићшанизације су били гомила неморалних лудака, силоватеља, паликућа, пијандура и да нису имали никакву самодисцлиплину, било које врсте. Они су Хришћани јер су добри и морални сами по себи( они су Европљани по крви пре свега), и погрешно верују да они мора да трпе последице тога и зато постају или остају Хришћани. Они не знају за ниједну другу поштену и моралну алтернативу.

Многи данас модерни такозвани „пагани“ изгледа да мисле на исти начин, и многобоштво мешају са хедонизмом и користе њихов дечји исмевајући паганизам као изговор да буду неморални и живе како би хришћани звали „грешни живот“ – и како би прави Паган рекао „живот без Части“.

Па ни ја немам никаквих проблема са оним што се сматра за традиционалне „хришћанске“ вредности и моралне:Оданост, Породичне вредности, Доброта, Искреност, Дисциплина итд...
Али допустите да будем потпуно јасан: ово нису „хришћанске“ вредности! Ово су вредности које су хришћани прихватило из Паганизма – или радије сачували – након што су били покрштени. Можеш чак и тврдити да су ово вредности које су они задржали упркос хришћанизацији: ово су Европске вредности које је јудео-хришћанство безуспешно покушало да избрише, када су они створили хришћански култ ради уништења Рима(а касније и остатка Европе).
Као Европски Паганин ја нисам супротност Европском хришћанину. Мој проблем са њима није њихов морал, већ њихово прихватање међународне и геноцидне религије засноване на мешању свих раса и уништењу свих култура и религија на овој планети – и њихова замена за једино „хришћане“ ( било које расе или мешавине) и јудео-хришћанске културе. Они дају све од себе да униште нашу Европску културу већ више од хиљаду година, и још увек покушавају да доврше свој задатак.
Када упознате Европљане који се представљају као „хришћани“, запамтите ово: њима не треба Хришћанство да би оправдали то што су морални. Потпуно исте племените вредности и моралне су прихваћени у Европској религији такође. Паганизам није разлог да би сте спавали где стигнете, опијали се, дрогирали или на било који други начин понашали као комплетан идиот. Паганизам је темељ на коме целокупна традиција и морали стоје!

И за разлику од хришћанства, Паганизам не носи опасност туђинског утицаја, или туђинске контроле, од неког неевропског племена које уопште није пријатељски настројено Европи или Европској култури. И супротно од хришћанства, Паганизам је пријатељски настројен према свим неагресивним и неосвајачким религијама и културама на овој планети, и не жели да их уништи и замени са обожавањем једног од неевропских племена и њиховим самозваним правом да униште
и поробе све друге.

Сви Европљани који су хришћани и који желе стварно да обезбеде опстанак Европе као билошког ентитета требали би да отворе своје очи, одбаци од себе анти- Европско и анти-Бело Хришћанство као мокар пешкир, и постани прави Европљанин опет!
Само Европљанин Паганин је „Европски разум у Европском телу“.

Слава Европским Боговима! Слава и Радост!

Нема коментара:

Постави коментар