уторак, 25. април 2017.

Гласати за Марин ле Пен?

Гласати за Марин ле Пен?
Варг Викернес


Извор

Кад би постојала политичка партија, која би заиста хтела да променила ствари, њој не би било дозвољено да постоји, не би била уопште промовисана у мејнстрим медијима, и у најгорем случају по њих, физички би били онемогућени ако би дошли на власт. Као на пример што су то урадили са Кенедијем. Не постоји политичко решење. Да постоји странка која жели да донесе праве промене, и да та странка постане довољно велика да постоји шанса да они победе на изборима, онда би се они инфлитрирали у њу и преузели је. Али у већини случајева, чак и те мале партије су спонзорисане, често и без њиховог знања, да послуже као лажна опозиција. И то је то, не постоји политичко решење, и то заиста морате да схватите. Не постоји политичко решење. Не можете да промените систем, јер је то њихов систем.


Националном фронту је дозвољена промоција у Француској од стране Франсое Митерана у 80тим, како би "блокирао" гласове заиста незадовољних људи у Француској. Они би гласали за НФ, и тиме живели "срећно" под илузијом да имају некакав избор.
Не можете победити у игри у којој играте против некога ко има моћ да промени правила игре по свом нахођењу. Немогуће је. И ако се преварите и помислите да можете да играте игру и да их победите, иако је то њихова игра и могу да промене правила игре кад год желе и како желе, онда сте ви, помало, глупи, зар не? Жао ми је што то кажем али већина националиста овде у Француској то и јесу. Они не разумеју то. Не разумеју да су изманипулисани. И тако они саветују: "ОК, НФ, Марин ле Пен, можда није идеалан али је најбоље што имамо па мораш да гласаш за њих", и тако гаје своју наду. То не служи ничему. Ако она победи, чак иако спроведе свој програм, то неће средити проблем са имиграцијом и свакако неће средити проблем са онима који су заиста на власти, банкари, они који уништавају баш све, они који претварају наше земље у праву правцату пустињу. Она неће поправити то стање. Они се налазе у њеној странци такође. Они су њени саветници, она је на њиховом платном списку, да се тако изразим. Суштина је, није битно за кога гласате, јер је све то једна превара, само метод који вам даје лажан привид да имате избор, а заправо га немате. Њихови интереси ће се спроводити, можда ће то изгледати мало другачије, али то је све исто. Морате да престанете да храните то "чудовиште". Изгладните га, тако што нећете учествовати више од онога него што вам је апсолутно неопходно. Држите се подаље од њега. Саботирајте га, на сваки могући легалан начин. Кажем легалан, јер ако урадите било шта илегално, они ће то искористи против вас, то је само изговор који им треба. Тако да немојте то да урадите, не треба вам то. Само престаните да храните "чудовиште". То је то. Хвала Вам што сте ме гледали.


Њихов систем ће се урушити брже уколико не дозволите себи да будете заварани лажним решењима проблема, као што је Марин ле Пен. НЕМОЈТЕ ГЛАСАТИ УОПШТЕ. 

Превод: GoldfingerSRB

Нема коментара:

Постави коментар