четвртак, 18. јун 2015.

Реч Божија

Реч Божија


Варг Викернес
Пре неколико хиљада година није било расправе око “речи Божије”. Ако је нешто писало у Библији, сви су морали тек тако да верују у то, а било каква расправа око тога била је, ако већ не физичко самоубиство, онда бар веома опасна. Опасност од изопштења из друштва била је велика. Исмевање је било сигурно. Презир је био сигуран. Прогон сигуран.
Данас је наука нова “реч Божија”, можда посебно њен део који се бави проучавањем ДНК. Ако је нешто у ДНК и ако научници (нови свештеници) то интерпретирају на овај или онај начин, тада не можемо да се расправљамо око тога. На пример, ако ДНК узорак доказује да сте бели, иако сте у стварности црни, биће веома тешко да убедите друга људска бића да сте у ствари црни. Мислим; како се можете расправљати против ДНК? Када наука говори, најчешће затварамо своје очи пред стварношћу и једноставно то прихватамо.
Када је Институт Макс Планк почео свој пројекат “Неандерталски геном”, узели су ДНК од два различита, већ помешана (са Хомо сапиенсом), Неандерталца из Виндије у Хрватској. Затим су, пошто нису имали комплетан ДНК, додали нешто од другог Неандерталца (исто тако помешаног са Денисовом, азијском врстом) из Мезмајског у Русији. Тако да ДНК који су имали није потицао од појединца, уопште није био неандерталски, већ од неколико помешаних Неандерталаца/Хомо сапиенса /Денисових. Али им и то није било довољно – ДНК није био комплетан.
Нису узели ДНК узорак од чистих Неандерталаца, нити од многих Неандерталаца нађених у Централној и Западној Европи. Због чега?!
Затим су узели ДНК од неколико савремених људских бића и упоредили их са ДНК од (запамтите – помешаних) Неандерталаца, од којих су узети узорци.
Савремени људи од којих је узет ДНК, баш изненађујуће нису Европљани, осим једног Француза. А и о том Французу не знамо ништа.
Ако знамо да су Неандерталци били плавооки, плавокоси и веома светле коже, зашто онда нису узели узорке из популације са таквим карактеристикама, као што су скандинавска, немачка, холандска или енглеска? Због чега?!
Није изненађење што је испало да изгледа да неки Азијци имају највише неандерталског ДНК. Зашто и не би, када су научници додали ДНК од Неандерталца помешаног са азијском расом?! Не знамо николико је био помешан. Колико знамо, могуће је и то да је био полу – Неандерталац, полу – Денисова, са 50% ДНК од Денисове.
Зашто онда неки Азијци не би имали већином неандерталски ДНК, када нису – зачуђујуће – упоређивање извршили са Европљанима неандерталских особина, као што су плава коса, плаве очи и веома светла кожа?! Изоставити из истраживања савременог човека који апсолутно највише личи на Неандерталца… баш згодно!
И реците ми: каква је то “наука”?!
И реците ми: да ли верујете ДНК тестовима и ономе што нам овисвештеници говоре о ДНК, када вам је ово познато?
Они нас не просветљују; још више нас урањају у таму. Они не осветљавају наш свет са научном истином; стварају димне завесе и илузије.
Уморан сам од тога. Не прође ни месец дана а да ми неко не пошаље линк ка неком “научном” часопису, који очигледно говори против онога што овде износим. Наравно да не говоре директно против мене, али изгледа као да то раде, због тога што – после свега – стварају димне завесе и илузије и скривају истину.
Ако желите да сазнате истину, користите своју главу. Ако нешто има смисла, вероватно је истина. Ако нема смисла, вероватни није – као што нема смисла теорија да Европљани, који још увек имају све рецесивне особине Неандерталаца, нису већином Неандерталци!
Јесмо. Још увек смо Неандерталци.
Не дозволите да вам ови свештеници сруше веру у ваше порекло. Не дозволите да вам сруше ваш сопствени идентитет. Не верујте у “реч Божију”.
HailaR WôðanaR!

Нема коментара:

Постави коментар