субота, 16. фебруар 2013.

Како посејеш, тако ћеш и пожњати


Како посејеш, тако ћеш и пожњати

Варг Викернес

Већина вас је чула за Кристалну ноћ (нем. Kristallnacht), која се десила 9. на 10. новембар, 1938. године, када су Немци изашли на улице и нападали Јевреји, разбијали Јеврејске излоге, и палили синагоге. „Ох, ово је грозно“, тако су нам говорили, али ту је била и мртва тишина када је у питању догађај који се десио 24. марта, 1933. године – када су јеврејски лидери, у име Јеврејске дијаспоре, објавили рат Немачкој, само зато што је Хитлер победио на изборима.




Од тог дана, па све до 9. новембра, Јевреји широм света су нападали Немце, разбијали немачке продавнице, малтретирали купце који су покушали да уђу у немачке продавнице, организовали су кампање за ширење анти-немачке пропаганде, лепили плакате, делили летке, убијали Немце, па чак и силовали немачке жене –  само зато што су били Немачке националности или су били про-немачки оријентисани (много више него што су били анти-јеврејски расположени).
Неки примери анти-немачких јеврејских акција које су предузете 1930-их година:




Немачки народ је видео шта се дешавало, али им није било дозвољено да одговоре због Немачке владе – и због тога се чекало пет и по година, све док један „пољски“ Јеврејин у Паризу није убио Немачког дипломату Ernst vom Rath-а.

Тек онда су Хитлер и његови људи рекли: „У реду, ми више не можемо да спречимо наше људе да реагују..“ затим су рекли полицији да не заустављају народ, као што су до сада свих ових година радили. Коначно! Коначно је Немцима дозвољено да узврате онима који су толико дуго преузимали АКЦИЈЕ против њих! Резултат тога је била „Кристална ноћ“.

Запамтите ово када неко следећи пут спомене „Кристалну ноћ“. Упамтите ово следећи пут када вам буду говорили у школи шта је добро а шта је лоше, ко су добри момци а ко лоши момци. Можда ћете схватити да вам нису говорили истину ни о другим историјским „чињеницама“. . Можда ћете схватити да они који су на власти, нису ваши пријатељи; да они раде за непријатеље Европе! Упамтите да вам је ову истину рекао један „криминалац“...




Нема коментара:

Постави коментар